Cele mai citite
 


Ultimele articole
Consumul a zece porţii de fructe şi legume pe zi ne poate prelungi viaţa, potrivit concluziilor unui studiu realizat de o echipă de cercetători britanici de la Imperial College London. Aceştia au calculat că un astfel de obicei sănătos poate preveni 7,8 milioane de decese premature în fiecare an, informează joi BBC.
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a cerut vineri ministrului Sănătăţii să prezinte o dată clară la care vaccinul pentru hepatita B va fi disponibil.
Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a solicitat sprijinul unităţilor medicale private pentru ca testările de TBC sa fie făcute în cel mai scurt timp pentru elevii Liceului "Marin Preda", potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 6.
O femeie din Uruguay care este însărcinată în două luni nu va putea să avorteze, întrucât partenerul ei doreşte ca aceasta să păstreze copilul, potrivit unui verdict fără precedent făcut public joi, relatează AFP.
Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce rudele unui bebeluş născut la Maternitatea Ploieşti şi decedat la scurt timp de la naştere au depus o plângere, acuzând cadrele medicale de neglijenţă.
Numărul persoanelor la nivel global care suferă de depresie a crescut cu 18% în ultima decadă, ajungând la 322 de milioane, a anunţat joi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care a cerut totodată o mai mare atenţie asupra grupurilor de mare risc, relatează DPA şi Reuters.
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă la Arad, că sistemul sanitar din judeţ va primi în acest an câteva echipamente moderne, de care spitalele arădene au mare nevoie.
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, anunţă că Ordinul 1306/1883/2016 va fi abrogat, pentru a nu se ajunge în situaţia ca, de la 1 martie, copiii cu sindrom Down să rămână fără asistenţi personali.
Ministrul sănătăţii şi pentru problemele femeilor din Austria, Sabine Oberhauser, a murit joi de cancer la vârsta de 53 de ani, a informat agenţia austriacă APA, preluată de EFE.
La Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad a avut loc, vineri, lansarea oficială a proiectului intitulat 'Îngrijiri de sănătate pentru mame şi copii cu statul socio-economic precar în Arad, România', la eveniment fiind prezent şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare