Cele mai citite
 


Ultimele articole
Trei persoane au murit din cauza gripei în săptămâna 9-15 ianuarie, potrivit unei informări publicate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
Pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia care au nevoie în timpul nopţii să fie supuşi unei investigaţii la Computerul Tomograf (CT) fac această procedură la un operator de servicii medicale, privat, din judeţul Hunedoara.
Nouă spitale vor acorda asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 21 - 24 ianuarie, în contextul zilelor libere din sistemul bugetar.
Medicii din Germania vor putea în curând să le prescrie cannabis pacienţilor, după ce deputaţii germani au votat unanim în favoarea recunoaşterii beneficiilor medicale ale acestui drog, relatează joi DPA.
Peste 55.000 de cetăţeni au apelat în cursul anului 2016 la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti va funcţiona, începând cu 1 februarie, într-un nou sediu unic, în care se vor desfăşura toate activităţile specifice instituţiei.
În judeţul Suceava a fost înregistrat primul deces din cauza gripei, după ce un bărbat în vârstă de 85 de ani a murit în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).
O bază Salvamont a fost inaugurată, joi, în staţiunea montană Azuga, singura din ţară care nu dispunea de o asemenea investiţie, construcţia fiind realizată din fondurile Consiliului Judeţean Prahova.
O ambulanţă ce se deplasa joi dimineaţa la un pacient din comuna Văleni a avut nevoie de un utilaj de deszăpezire pentru a ajunge la bolnav şi a-l prelua, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.
Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin înregistrează un deficit de 85 medici specialişti, fiind vorba de circa o treime din necesarul pentru această categorie de personal, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare