Cele mai citite
 


Ultimele articole
Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, precum şi indicii privind existenţa conflictului de interese de natură penală în cazul a trei foşti sau actuali angajaţi cu funcţii de conducere în sistemul de sănătate publică.
Bărbatul rănit în explozia care a avut loc la Bistriţa în urmă cu o săptămână şi internat la Spitalul Bagdasar Arseni a murit luni dimineaţă, a confirmat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Mircea Carantino.
Obiecte ce au aparţinut fondatorilor medicinei şi farmaciei româneşti şi lucrări de Arthur Verona şi Jean Alexandru Steriadi vor fi licitate, joi, la Casa Artmark, informează un comunicat transmis AGERPRES.
Copiii mici ar trebui să doarmă în dormitorul părinţilor în primul an de viaţă, în pătuţuri speciale pentru nou-născuţi, potrivit unor noi recomandări ale Academiei Americane de Pediatrie (AAP). Această măsură este menită să contribuie la reducerea riscului de moarte subită infantilă, informează AFP.
Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale, în primele nouă luni ale anului 2016, până la 37,5 miliarde de franci elveţieni, la o rată de schimb constantă, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES.
MARŢI, 25 OCTOMBRIE
Asociaţia Română Anti-SIDA (ARAS) solicită premierului Dacian Cioloş şi ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să ia măsuri pentru a limita extinderea infecţiilor cu HIV/SIDA, cu virusul hepatitei C (HCV) sau al hepatitei B (HBV) în rândul consumatorilor de droguri injectabile.
Bio - imprimanta tridimensională de la Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului OncoGen din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, care poate imprima ţesut uman, unica de acest fel de la Viena spre limita estică a Europei, va primi Trofeul de Excelenţă pentru cel mai inovativ startup din partea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş.
Testarea antigenului specific prostatei - PSA - este folositoare atunci când se urmăreşte evoluţia unui tratament sau în cazul în care un bărbat a avut o rudă de gradul I cu cancer, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, profesorul american Richard Albin, descoperitorul acest antigen.
Mai mulţi angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Pădureni - Grajduri au declanşat, luni, un protest spontan, fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de nivelul salariilor.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare