Cele mai citite
 


Ultimele articole
Suferinzii de migrenă, o boală care le influenţează dramatic viaţa, pot spera la noi terapii mai eficiente în următorii 3-5 ani.
România are nevoie de crearea unui fond suveran de investiţii având în vedere cheltuielile suplimentare cu apărarea, a declarat, joi, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, Lucian Anghel, într-o dezbatere privind strategiile de dezvoltare a pieţei de capital.
Regatul Unit este un hotspot european pentru consumul de cocaină şi pentru gonoree, sugerează un nou raport, citat miercuri de publicaţia britanică The Telegraph.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de decorare cu Ordinul Naţional "Steaua României" a profesorilor universitari doctori Ioan Alexandru Oproiu şi Beliş Vladimir, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale transmis AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii (MS) a precizat, joi, într-un comunicat remis presei, că nu plăteşte utilităţile unităţilor sanitare, conform legislaţiei în vigoare, în schimb alături de autorităţile locale asigură finanţarea investiţiilor în spitale.
O echipă medicală formată din specialişti în ortopedie şi traumatologie din Germania şi România, a efectuat miercuri o operaţie chirurgicală unui pacient care suferise o fractură gravă a mâinii, această operaţie reprezentând o premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, au anunţat joi reprezentanţii unităţii medicale.
Cabinetele medicale din municipiul Tulcea nu vor putea fi vândute deocamdată medicilor care le-au concesionat, după ce joi proiectul de hotărâre privind evaluarea acestor spaţii a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei.
Ministerul Sănătăţii nu achită facturile la plata întreţinerii Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, întregul spital fiind în pericol să fie închis din această cauză, susţine edilul Sectorului 1, Dan Tudorache, conform unui comunicat la primăriei locale transmis, joi, AGERPRES.
Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu a suplimentat numărul de posturi pentru mai multe secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, cu 16,5 posturi de asistent medical, infirmieră, registrator medical şi specialist, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.
Bogdan Păltineanu, fost manager la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie 'Ana Aslan', în prezent manager suspendat al Spitalului Clinic de Urgenţă 'Bagdasar-Arseni', şi Dan Nicolae Straja, manager suspendat la Institutul Oncologic 'Alexandru Trestioreanu', au fost condamnaţi joi de Tribunalul Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Pagina precedenta | Pagina urmatoare