Cele mai citite
 


Prahova: Primul caz de gripă AH1N1 în judeţ
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul caz de gripă AH1N1 din Prahova a fost confirmat, luni, de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dan Decebal.
Potrivit acestuia, persoana în cazul căreia a fost confirmată prezenţa virusului gripal este o femeie în vârstă de 23 de ani care avea o sarcină de 28 de săptămâni.
La scurt timp după ce s-a prezentat la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, tânăra a pierdut sarcina, aceasta aflându-se sub tratament la secţia de Terapie Intensivă a maternităţii din municipiul reşedinţă de judeţ.
Decebal a afirmat că, de la începutul anului, alte 15 persoane au fost suspicionate ca având gripă AH1N1, diagnosticul fiind infirmat de laboratorul Institutului Cantacuzino.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
Prahova: Încă un caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţ O tânără de aproximativ 20 de ani din judeţul Prahova a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1, aceasta fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.
Prahova: Tânăra diagnosticată cu AH1N1 este însărcinată Femeia de aproximativ 20 de ani diagnosticată, vineri, cu AH1N1 este însărcinată în 31 de săptămâni.
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Maternitatea, fără senzori de fum şi fără camere de luat vederi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti nu este dotat cu senzori de fum şi nici cu camere de luat vederi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii spitaliceşti, doctorul Călin Boeru. Acesta a precizat că va solicita, în acest sens, sprijinul financiar al Consiliului Judeţean...
Galaţi: Al doilea caz de gripă AH1N1 Galaţi, 17 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino?din Bucureşti a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat existenţa virusului gripei AH1N1 la un bărbat de 56 de ani, din Galaţi, care se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei...