Cele mai citite
 


Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
Potrivit managerului spitalului, Călin Boeru, în urma confirmării primite de la Institutul Cantacuzino, s-a intervenit chirurgical pentru întreruperea terapeutică a sarcinii de 28 de săptămâni a femeii, copilul supravieţuind doar câteva ore.
Tânăra se află sub tratament şi este ţinută în viaţă de aparate, aceasta fiind ventilată mecanic.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Decebal, a declarat că de la începutul anului alte 15 persoane au fost suspectate că ar avea gripă AH1N1, diagnosticul fiind infirmat de laboratorul Institutului Cantacuzino.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Primul caz de gripă AH1N1 în judeţ Primul caz de gripă AH1N1 din Prahova a fost confirmat, luni, de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dan Decebal.
Prahova: Încă un caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţ O tânără de aproximativ 20 de ani din judeţul Prahova a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1, aceasta fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.
Galaţi: Al doilea caz de gripă AH1N1 Galaţi, 17 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino?din Bucureşti a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat existenţa virusului gripei AH1N1 la un bărbat de 56 de ani, din Galaţi, care se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei...
Prahova: Tânăra diagnosticată cu AH1N1 este însărcinată Femeia de aproximativ 20 de ani diagnosticată, vineri, cu AH1N1 este însărcinată în 31 de săptămâni.
Prahova: Maternitatea, fără senzori de fum şi fără camere de luat vederi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti nu este dotat cu senzori de fum şi nici cu camere de luat vederi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii spitaliceşti, doctorul Călin Boeru. Acesta a precizat că va solicita, în acest sens, sprijinul financiar al Consiliului Judeţean...
Prahova: Medicii de la SJU vor face doar operaţiile urgente; secţia ATI, ocupată cu bolnavii cu gripă Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti vor efectua, în perioada următoare, doar operaţii pentru cazurile care reprezintă urgenţe, în condiţiile în care în Secţia de Terapie Intensivă (ATI) sunt internaţi mulţi bolnavi cu gripă care au nevoie de suport ventilator, iar internările pentru...