Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit cu omologul său palestinian
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit, luni, cu omologul său palestinian Fathi A.M. Ambumoghli, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
Scopul vizitei ministrul Sănătăţii din Palestina în România îl reprezintă identificarea principalelor sectoare de cooperare şi a mecanismelor de parteneriat în vederea promovării unor programe bilaterale în diverse domenii ale asistenţei medicale.
Cei doi oficiali au convenit demararea colaborării în domeniul asigurărilor de sănătate şi a formării cadrelor medicale.
Ministrul palestinian al Sănătăţii şi-a exprimat interesul de a cunoaşte sistemul de asigurări de sănătate românesc şi de a conlucra cu specialiştii români pentru implementarea unui proiect asemănător în Palestina, ţară care nu deţine în prezent un sistem de asigurări de sănătate.
De asemenea, s-a hotărât demararea unui schimb de experienţă între echipe de medici pe domenii precum medicina de urgenţă, oncologie, reforma asistenţei medicale şi managementul spitalelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii doreşte ca fondul naţional unic pentru asigurări de sănătate să fie administrat separat Ministerul Sănătăţii intenţionează aducerea Casei Naţionale de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) în subordinea instituţiei şi scoaterea fondului unic de asigurări de sănătate de la Ministerul Finanţelor Publice şi trecerea acestuia în administrarea CNAS, de la 1 ianuarie 2011, a anunţat, marţi, într-o...
Primul simpozion româno-palestinian pentru medicina de urgenţă Bucureşti, 15 ian /Agerpres/ - Primul simpozion româno-palestinian privind medicina de urgenţă, organizat sâmbătă la Bucureşti, are ca scop un schimb de experienţă în domeniu, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Colaborare româno-iordaniană în domeniul oncologic Ministrul Sănătăţii din România, Cseke Attila, a anunţat, luni, la Cluj-Napoca (centru-vest), că ministerul pe care îl conduce şi Ministerul Sănătăţii din Iordania vor încheia un nou acord de cooperare în domeniul medical.
Cseke Attila: Fondul privat de asigurări de sănătate este necesar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consideră că este necesară înfiinţarea unui fond privat de asigurări de sănătate, dar spune că trebuie schimbată, în acelaşi timp, şi mentalitatea din sistemul sanitar românesc.
Ministerul Sănătăţii a solicitat CNAS o situaţie privind derularea Programului naţional de oncologie Ministerul Sănătăţii a solicitat Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate o situaţie privind derularea Programului naţional de oncologie, se arată într-un comunicat al MS transmis marţi AGERPRES.
Cseke Attila: Bugetul MS pe 2011 este sustenabil şi creşte cu 8% faţă de cel din 2010 Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat luni că este mulţumit de forma bugetului de care va beneficia Ministerul Sănătăţii în anul 2011, fiindcă este prevăzută o creştere cu 8% faţă de bugetul din 2010, ceea ce va permite demararea unor programe de investiţii în domeniu.