Cele mai citite
 


Vaslui: CJAS nu dispune de fonduri pentru proteze medicale
marţi, 18 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a primit, luni, bugetul pentru primul trimestru al anului 2011.
Reprezentanţii instituţiei afirmă că banii sunt insuficienţi mai ales la capitolul proteze medicale. Peste 1.100 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă, unele dintre ele din anul 2009, o proteză medicală.

'Au fost alocaţi acestui capitol 361.000 de lei, dar necesarul ar fi de 913.000 de lei. La fel ca în anii din urmă, o comisie de specialişti va decide care sunt urgenţele pentru proteze şi acestea vor fi onorate cu prioritate. În mod cert în lunile următoare vom mai primi solicitări de fonduri pentru acest capitol', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Mihaela Chitariu, directorul adjunct al CJAS Vaslui.

Cele mai multe solicitări sunt pentru proteze auditive, 500, cereri pentru mijloace de mers sunt solicitate 187 de proteze şi alte 159 de cereri sunt pentru orteze coloană vertebrală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Peste 1.500 de persoane aşteaptă să primească un dispozitiv medical de la CJAS Peste 1.500 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă să primească de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui un dispozitiv medical.
Vaslui: Sute de pacienţi sunt pe lista de aşteptare pentru a primi proteze Sute de vasluieni care au nevoie de diverse tipuri de proteze şi au depus cereri la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, sunt nevoiţi să aştepte şi câte trei ani pentru a primi respectivele dispozitive.
Vaslui:?CJAS are datorii de peste 30 milioane lei la farmacii Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a întârziat cu aproape două luni plata reţetelor compensate şi gratuite onorate de cele 60 de farmacii din judeţ.
Vaslui: Peste 6,5 milioane de lei decontate lunar de farmacii pentru reţete; CJAS face verificări Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui decontează lunar în jur de 6,5 - 7 milioane de lei pentru reţetele gratuite şi compensate, sumă considerată prea mare de autorităţile din domeniul sanitar.
Peste 2.000 de vasluieni au nevoie de proteze Vaslui, 30 iun /Agerpres/ - Peste 2.000 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă de mai bine de un an o aprobare pentru a putea intra în posesia dispozitivelor medicale de care au nevoie.
Vaslui: Fonduri mai mici pentru laboratoarele de analize medicale Cele 13 laboratoare medicale din judeţul Vaslui aflate sub contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui au primit fonduri mai puţine în luna martie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.