Cele mai citite
 


Steve Jobs, patronul Apple, din nou în concediu medical
miercuri, 19 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patronul companiei Apple, Steve Jobs, care luptă împotriva cancerului de mai mulţi ani, şi-a anunţat luni angajaţii prin e-mail că îşi ia un nou concediu medical pentru că trebuie să se concentreze asupra sănătăţii, însă a precizat că va continua să participe în procesul de luare a deciziilor strategice ale companiei sale, informează AFP.
'La solicitarea mea Consiliul de administraţie mi-a acordat un concediu medical, pentru a putea să mă concentrez asupra sănătăţii. Voi continua să conduc compania şi mă voi implica în deciziile strategice importante pentru Apple', precizează Steve Jobs în mesajul transmis angajaţilor săi.

Directorul executiv al grupului Apple, Tim Cook, se va ocupa de companie în lipsa lui Jobs.

Ultima apariţie publică importantă a lui Steve Jobs, 55 de ani, a fost în luna septembrie a anului trecut, la San Francisco, unde a anunţat o parte dintre proiectele de viitor ale companiei sale.

În cursul anului 2009 Steve Jobs a suferit o grefă de ficat. În 2004 el a fost operat de cancer pancreatic, iar mulţi analişti se tem că de această dată ar putea fi vorba de o revenire a necruţătoarei boli.

Steve Jobs este unul dintre părinţii fondatori ai companiei Apple, în 1976. El a părăsit grupul în 1985 în urma unei lupte interne pentru putere. Revenit la conducerea companiei în 1997, el a reuşit să redreseze firma Apple şi să o ducă spre succes în perioada următoare prin lansarea unei serii de gadgeturi care înregistrează încă vânzări record, dintre care mărcile iPod, iPhone şi iPad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Steve Jobs a întârziat să se opereze de cancer (biografie) Patronul şi cofondatorul Apple, Steve Jobs, care a murit la începutul acestei luni, a întârziat intervenţia chirurgicală de cancer la pancreas care i-ar fi putut ameliora speranţa de viaţă, afirmă biograful său, Walter Isaacson, citat de AFP.
Ziua mondială de luptă împotriva cancerului Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului se marchează la 4 februarie, militându-se, cu acest prilej, pentru accesul egal al tuturor pacienţilor la cele mai noi terapii împotriva bolii, iniţiativa având drept scop sporirea gradului de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică...
Iniţiativă legislativă privind declararea Zilei de luptă împotriva cancerului de sân pe 1 octombrie Senatorul UDMR Biro Rozalia a anunţat joi, într-o conferinţă de presă la Oradea, că în urma dezbaterilor din cadrul Conferinţei Naţionale privind screening-ul în cancer, organizată în contextul Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului, de către Comisia pentru Sănătate Publică  şi Comisia pentru Drepturile...
(Corespondenţă) Carta Europenă a Drepturilor Bolnavilor de Cancer, lansată la PE de Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului Bruxelles, 4 feb - Corespondentul AGERPRES, Florin Ştefan, transmite: Prima Cartă Europeană a Drepturilor Bolnavilor de Cancer, la realizarea căreia au participat cele mai importante organizaţii ale pacienţilor şi comunităţii medicale din Europa, a fost lansată marţi, la Strasbourg, la Parlamentul European...
Fundaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer marchează Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului Fundaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) marchează, pe 4 februarie, Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului, iar preşedintele federaţiei, Cezar Irimia, transmite un mesaj simplu, dar esenţial: "Informaţi-vă!'.
Numărul cazurilor de cancer va creşte cu aproximativ 70% în următoarele două decenii (OMS) Cancerul reprezintă una dintre principalele cauze ale morbidităţii şi mortalităţii la nivel mondial, cu aproximativ 14 milioane de cazuri noi şi 8,2 milioane de decese cauzate de maladie în 2012, subliniază Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) într-un articol publicat miercuri pe site-ul său, cu ocazia...