Cele mai citite
 


Gorj: O tânără cu probleme psihice a incendiat un autobuz al DGASPC
miercuri, 19 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără în vârstă de 26 de ani a incendiat în noaptea de luni spre marţi un autobuz care aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, care nu se mai afla în stare de funcţionare.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu, pompierii au intervenit înainte de miezul nopţii, însă autobuzul a fost distrus în proporţie de 80%. Focul nu s-a extins la clădirile din jur.
'Cauza incendiului a fost o flacără provenită de la chibrituri ca urmare a acţiunii unei persoane iresponsabile. Autoarea a fost identificată în persoana unei femei de 26 de ani, cu probleme psihice'', a precizat Mihai Avramescu.
Reprezentanţii DGASPC Gorj au menţionat că tânăra provine de la centrul de plasament şi este cunoscută cu afecţiuni psihice, aceasta mai având antecedente în acest sens.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tânăra care a incendiat autobuzul DGASPC Gorj va fi internată la psihiatrie Tânăra care a incendiat în noaptea de luni spre marţi un autobuz scos din uz, aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, va fi internată la secţia de psihiatrie a Spitalului din Turceni.
Gorj: Minor din sistemul de protecţie socială, cercetat pentru furt din spital Un minor în vârstă de 16 ani, care este internat cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, este cercetat pentru furt, după ce a sustras mai multe bunuri care aparţineau unei femei internate la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti.
Gorj: Circa 170 de copii cu nevoi speciale învaţă la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu-Jiu Aproximativ 170 de copii de diferite vârste cu deficienţe intelectuale învaţă la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul unităţii, Nicu Baiu.
Tulcea: A fost inaugurat un nou centru pentru persoanele cu probleme psihice Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea a inaugurat, marţi, Centrul de recuperare şi reabilitare neuro-psihiatrică din comuna Horia, pentru care autorităţile judeţene au solicitat fonduri încă din anul 2008.
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj 3) În întreaga ţară au fost organizate vineri manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate i-au aşteptat pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială...
Gorj: Locurile în centrele de îngrijire a vârstnicilor, insuficiente comparativ cu solicitările depuse Centrele din judeţul Gorj care asigură îngrijirea şi asistenţa persoanelor cu handicap şi vârstnicilor dispun de un număr foarte redus de locuri libere comparativ cu cel al solicitărilor depuse, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)...