Cele mai citite
 


Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a rămas fără tomograf
miercuri, 17 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ploieşti, 17 iunie /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a rămas fără tomograf, acesta nemaiputând fi reparat din cauza vechimii de peste zece ani.

Medicii susţin că în ultimul an acesta a funcţionat foarte puţin, fiind mai tot timpul în reparaţii.

Zecile de bolnavi care au nevoie zilnic de astfel de investigaţii medicale sunt nevoiţi să meargă la cabinetul particular din Ploieşti, unde trebuie să aştepte pentru o programare chiar şi o săptămână şi să plătească peste 300 de lei.

Dr. Andrei Ilinca, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, susţine că medicii sunt nevoiţi să solicite elicopterul pentru a fi transportate la Bucureşti cazurile grave, în special când se produc accidente de circulaţie şi este nevoie urgentă de tomograf pentru investigaţii.

Un nou computer tomograf costă aproximativ 500.000 de euro şi poate fi achiziţionat numai prin intermediul Ministerului Sănătăţii. AGERPRES/(Ioana Zoica)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Cuantumul coplăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, stabilit la 10 lei Pacienţii care se vor interna, de luni, la cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, vor plăti, la externare, o taxă de 10 lei.
Prahova: Noul computer tomograf de la Spitalul Judeţean Ploieşti, încă neavizat CNCAN Ploieşti, 17 ian /Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a afirmat, joi, că noul computer tomograf pe care cel mai mare spital din Prahova, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, l-a primit în luna noiembrie a anului trecut, nu a fost pus în funcţiune deoarece...
Prahova: Aparat de radiologie nou la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Un aparat de radiologie performant a fost pus în funcţiune, joi, la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, investiţia de 132.000 de euro fiind suportată de Consiliul Judeţean (CJ) Prahova, în subordinea căruia se află unitatea sanitară.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Deficit de aproximativ 90 de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti se confruntă cu un deficit de aproximativ 90 de medici, unul dintre segmentele cele mai afectate fiind Unitatea de Primiri Urgenţe unde doar şapte dintre cele 24 de posturi de medici sunt ocupate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al...