Cele mai citite
 


Reprezentanţii Institutului ORL au discutat cu ministrul Sănătăţii
miercuri, 19 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, ORL
 

Reprezentanţii Institutului de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă' s-au întâlnit marţi cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi cu subsecretarul de stat dr. Raed Arafat.

La finalul întâlnirii, prof. dr. Viorel Zainea, şeful clinicii, a declarat că şi săptămâna viitoare vor avea loc discuţii cu reprezentanţii MS pe tema reorganizării Institutului ORL.
''Am prezentat datele tehnice. Urmează să mai avem o nouă întâlnire săptămâna viitoare', a spus Zainea.
Potrivit MS, s-a convenit ca două echipe tehnice ale ministerului şi institutului să discute săptămâna viitoare pentru a lua o decizie asupra formei de reorganizare a unităţii sanitare.
Ministerul Sănătăţii mai subliniază că, indiferent de forma juridică pe care o va avea în viitor Institutul ORL, activitatea medicală se va păstra, iar structura organizatorică nu va fi afectată.
Strategia de reorganizare a sistemului spitalicesc urmăreşte eficientizarea unităţilor sanitare şi creşterea actului medical, mai susţine MS.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Protest al angajaţilor de la Institutul ORL 'Dorin Hociotă' Angajaţii de la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie ORL 'Prof. dr. Dorin Hociotă' din Capitală protestează faţă de decizia MS de a comasa institutul cu Spitalul Universitar.
Protest suspendat al angajaţilor de la Institutul de Fonoaudiologie 'Prof.dr. Dorin Hociotă'' Bucureşti, 14 feb /Agerpres/ - Angajaţii Institutului de Fonoaudiologie 'Dorin Hoceotă' au suspendat protestul declanşat săptămâna trecută, întrucât vineri au fost chemaţi la Ministerul Sănătăţii pentru a rediscuta situaţia institutului.
Angajaţii Institutului ORL din Bucureşti au întrerupt lucrul, în semn de protest faţă de reorganizarea instituţiei Angajaţii Institutului de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă' au întrerupt, luni, activitatea, în semn de protest faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a reorganiza institutul şi de a-l transforma în centru, fără personalitate juridică, pe lângă Spitalul Universitar...
Cseke Attila: Comasarea spitalelor este necesară, în prezent sistemul sanitar păcăleşte pacientul Bucureşti, 8 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi că măsurile de comasare a spitalelor sunt necesare, deoarece în prezent structura sistemului sanitar 'păcăleşte pacientul'.
Ponta, despre salariile rezidenţilor: Dacă aş avea în curtea Guvernului câteva miliarde de euro le-aş da la sănătate Premierul Victor Ponta a declarat vineri că au existat discuţii cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, pe tema salariilor medicilor rezidenţi, punctând că dacă ar avea "în curtea Guvernului"...
Ministrul Sănătăţii i-a chemat la discuţii pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca (surse) Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, i-a chemat miercuri seară la discuţii pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca din Capitală, au precizat, pentru AGERPRES, surse medicale.