Cele mai citite
 


Tânăra din Ploieşti diagnosticată cu virusul A/H1N1 a decedat în urma unui stop cardiorespirator
miercuri, 19 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânăra de 23 de ani, internată săptămâna trecută la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti şi diagnosticată cu virusul A/H1N1, a decedat marţi dimineaţă în urma unui stop cardiorespirator.
Femeia a fost internată la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie miercurea trecută, fiind însărcinată în 28 de săptămâni.
Potrivit managerului spitalului, dr. Călin Boeru, femeia a suferit o intervenţie de întrerupere terapeutică de sarcină, după ce laboratorul Institutului Cantacuzino a confirmat infectarea acesteia cu virusul A/H1N1.
În urma intervenţiei, fătul, de doar 900 de grame, a decedat, iar tânăra a rămas internată şi izolată la Terapie Intensivă sub tratament şi ventilaţie mecanică. Ea a decedat marţi dimineaţă în urma unui stop cardiorespirator.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Decesul tinerei diagnosticate cu gripă A/H1N1, cercetat de Poliţie Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova s-a sesizat din oficiu în cazul decesului tinerei de 23 de ani diagnosticată cu virusul A/H1N1.
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Medicii de la SJU vor face doar operaţiile urgente; secţia ATI, ocupată cu bolnavii cu gripă Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti vor efectua, în perioada următoare, doar operaţii pentru cazurile care reprezintă urgenţe, în condiţiile în care în Secţia de Terapie Intensivă (ATI) sunt internaţi mulţi bolnavi cu gripă care au nevoie de suport ventilator, iar internările pentru...