Cele mai citite
 


(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1)
miercuri, 19 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
Testele de laborator au arătat că o femeie de 55 de ani din raionul Ungheni, la hotarul cu România, în zona judeţului Iaşi, a decedat din cauza gripei de tip nou, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii de la Chişinău.


Ministerul Sănătăţii anunţa luni că două femei au decedat de gripă sezonieră, marţi însă testele de laborator au arătat că una din victime a fost infectată cu gripa A (H1N1).

În iarna trecută circa 40 de cetăţeni ai Republicii Moldova au decedat în urma infecţiei cu gripa de tip nou.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
(Corespondenţă) R.Moldova: Numărul bolnavilor de gripa A (H1N1), în creştere Numărul bolnavilor de gripă sezonieră cu virusul A (H1N1) este în creştere, dar situaţia este sub control. Ministerul Sănătăţii dă asigurări că Republica Moldova nu este ameninţată de o epidemie, scrie marţi Jurnal de Chişinău.
(Corespondenţă) Primele cazuri de gripă A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 25 ian - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Medicii din Republica Moldova au depistat primele două cazuri de gripă A(H1N1) din această iarnă, inclusiv la un copil de patru ani.
Al doilea caz de deces de gripa A(H1N1) în Republica Moldova Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu gripă de tipul A(H1N1), a murit în după-amiaza zilei de duminică la Spitalul Clinic Republican (SCR) din Chişinău.
Încă 350.000 doze de vaccin împotriva gripei A (H1N1) au ajuns din România la Chişinău România a transmis Republicii Moldova încă 350.000 de doze de vaccin împotriva gripei A (H1N1) din lotul total de 500.000 acordat Republicii Moldova.
Ministerul Sănătăţii: Nu se înregistrează o epidemie de gripă în România Ministerul sănătăţii informează într-un comunicat de presă remis presei luni că până în prezent în România nu se înregistrează o epidemie de gripă.