Cele mai citite
 


Virusul A/H1N1 face cinci victime în Polonia
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Până la jumătatea lui ianuarie în Polonia au decedat cinci persoane care au contractat o tulpină a virusului A (H1N1), potrivit datelor furnizate marţi de Institutul Naţional de Sănătate Publică, relatează Xinhua.
Între 8 şi 15 ianuarie s-a înregistrat un număr de 35.888 de cazuri de gripă sezonieră, riscul zilnic de apariţie fiind de 11,7 la 100, 000 de persoane.
În 2010 s-a înregistrat un număr de 15.927 de cazuri de gripă în aceeaşi perioadă. Comitetul pentru epidemii a declarat săptămâna trecută că numărul de cazuri de gripă apărute este normal.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Rusia: Gripa porcină a făcut cel puţin 50 de morţi de la venirea iernii Cel puţin 50 de persoane au murit din cauza gripei produse de virusul A/H1N1 în Rusia de la începutul iernii, potrivit unor date obţinute de AFP din declaraţiile autorităţilor regionale, în contextul în care contagiunea cu acest virus pare să se fi accentuat în această ţară.
Tânăra din Ploieşti diagnosticată cu virusul A/H1N1 a decedat în urma unui stop cardiorespirator Tânăra de 23 de ani, internată săptămâna trecută la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti şi diagnosticată cu virusul A/H1N1, a decedat marţi dimineaţă în urma unui stop cardiorespirator.
VIRUSUL A/H1N1 Pese o sută de decese din cauza gripei porcine în Rusia în ultimele săptămâni Cel puţin 107 persoane, între care opt copii şi patru femei însărcinate, au murit în ultimele săptămâni în Rusia din cauza epidemiei de gripă porcină care se înregistrează în peste 50 de regiuni ale acestei ţări, transmite EFE joi.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...