Cele mai citite
 


Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui, bărbatul a ieşit pe drumul din faţa casei, a turnat benzină pe el, după care şi-a dat foc.
'Noi am fost solicitaţi de vecinii victimei, care au sărit în ajutorul acesteia. Din păcate, starea bărbatului era foarte gravă, avea arsuri mari pe tot corpul. De la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, acolo unde l-am transportat iniţial, el a fost transferat la o clinică din Iaşi', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Bărbatul are trei copii minori şi avea mari probleme financiare, iar rudele sale susţin că nu avea nici loc de muncă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Vaslui: Bebeluş în stare gravă după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială Un bebeluş de 9 luni din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital vineri după-amiază după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială.
Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.