Cele mai citite
 


Mureş: Un mort şi doi intoxicaţi cu fum, într-un incendiu la Petelea
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort şi o femeie a fost descoperită în stare de inconştienţă în cămara unei locuinţe care a luat foc miercuri dimineaţa în comuna mureşeană Petelea.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Horea'' al judeţului Mureş, miercuri dimineaţa, la ora 4,00, s-a anunţat izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit în comuna Petelea, la locul evenimentului deplasându-se garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Reghin cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă, precum şi un echipaj SMURD de la Târgu Mureş.
Potrivit ISU, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la locuinţa compusă din trei camere, două holuri şi bucătărie.
''La momentul producerii evenimentului, în locuinţă se aflau patru persoane, dintre care, în urma recunoaşterii efectuate de echipaje, un bărbat şi o femeie în vârstă de 50 ani, respectiv 48 de ani, au fost găsite refugiate într-o anexă a locuinţei (cămară) în stare de inconştienţă. Alte două persoane, un tânăr în vârstă de 28 de ani şi o fetiţă de 4 ani au reuşit să se autoevacueze. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Victimele rănite au fost transportate la Spitalul Municipal Reghin, ulterior minora fiind transportată de echipajul SMURD Târgu Mureş la Spitalul Judeţean Mureş'', se arată în comunicat.
Potrivit ISU, după evacuarea victimelor, incendiul a fost localizat şi lichidat. Au ars casa pe o suprafaţă de 70 mp şi acoperişul pe 130 mp, cauza probabilă a producerii incendiului fiind un scurtcircuit electric provocat de un aparat electric lăsat sub tensiune.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Comunicat de presă - ISU Suceava Incendiu în localitatea Bărăşti
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.