Cele mai citite
 


Peste 2.000 de bistriţeni s-au prezentat la medic, săptămâna trecută, cu viroze
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 2.000 de bistriţeni s-au prezentat la medic, săptămâna trecută, cu viroze, jumătate dintre aceştia fiind copii.
Potrivit datelor afişate miercuri pe site-ul DSP, dintre pacienţi, 1.885 au fost diagnosticaţi cu infecţii ale aparatului respirator superior, dintre care aproape 1.100 au fost copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani, iar numărul internărilor a fost de 20.
Mult mai grave s-au dovedit a fi formele de pneumonie, 73 de persoane din totalul de 227 bolnavi necesitând internarea. Cele mai afectate grupe de vârstă au fost cea între 30 şi 64 ani, cu 71 pacienţi şi opt internări, grupa de vârstă 15-29 ani, cu 52 bolnavi şi trei internări, şi grupa de vârstă de până la patru ani, cu 51 pacienţi şi 18 internări.
Potrivit DSP Bistriţa-Năsăud, în judeţ nu a fost raportat până acum niciun caz de gripă sezonieră sau gripă nouă.
S-a înregistrat însă un deces în cazul unei femei de 35 de ani din municipiul Bistriţa, care a fost diagnosticată cu bronhopneumonie.
Potrivit datelor furnizate AGERPRES de către şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu, decesul s-a produs în 16 ianuarie, femeia suferind şi de alte boli, printre care şi epilepsie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: 4.000 de bistriţeni diagnosticaţi cu infecţii respiratorii într-o săptămână Un număr de 4.000 de bistriţeni care s-au prezentat la medic săptămâna trecută au fost diagnosticaţi cu diverse forme de infecţii respiratorii, de la viroze până la pneumonii şi gripă sezonieră, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.300 persoane diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână Aproximativ 2.300 de bistriţeni, dintre care circa două treimi sunt copii, au fost diagnosticaţi în ultima săptămână cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor afişate joi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 1.700 de bistriţeni cu viroze în prima săptămână a anului Aproape 1.700 de bistriţeni s-au prezentat la medic în prima săptămână a acestui an cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, 63 dintre aceştia fiind internaţi în spital.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Bistriţa-Năsăud: Un mort şi peste 3.300 de pacienţi cu viroze respiratorii Un bărbat de 58 de ani din municipiul Bistriţa a murit în urma unei pneumonii virale, iar alte peste 3.300 de persoane s-au îmbolnăvit cu diverse forme de viroze respiratorii în săptămâna 27 februarie - 4 martie, conform datelor afişate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...