Cele mai citite
 


Bacău: Un tânăr şi-a luat mâna tăiată de tren şi a plecat spre spital
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Bacău şi-a pierdut o mână, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, fiindu-i retezată, în timp ce mergea pe lângă calea ferată în zona Letea din municipiu, de un tren marfar.
Stăpânindu-şi durerea şi emoţia, tânărul şi-a recuperat mâna tăiată şi s-a îndreptat spre spital. Ar fi încercat să facă semn unor maşini, însă niciun autoturism nu a oprit. După aproximativ 300 de metri de la locul accidentului a căzut, însă un trecător a sunat la 112 şi bărbatul a fost transportat la spital.
Cum singurul medic din Bacău care ar fi putut interveni în acest caz nu a răspuns la telefon, spitalul a luat legătura cu o clinică din Iaşi, dar singura echipă ce putea interveni se afla într-o operaţie complicată.
Prin intermediul dr. Adian Cotârleţ, directorul Spitalului de urgenţă din Moineşti, a fost apelat dr. Raed Arafat, subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, care a solicitat serviciile unui avion spre Bacău pentru a-l transporta pe pacient la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Din cauza ceţii, aeronava nu a putut ateriza la Bacău, victima fiind transportată la Iaşi cu o ambulanţă şi, de acolo, la Bucureşti, cu avionul.
Este al doilea accident de tren după cel petrecut în judeţul Bacău pe 1 ianuarie, când în comuna Palanca, un tânăr a sfârşit tragic, sub roţile unui tren de persoane.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii nu au mai reuşit să-i salveze braţul tânărului lovit de tren la Bacău Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca nu au reuşit, în ciuda eforturilor depuse, să-i mai salveze braţul tânărului lovit de tren în localitatea Letea, judeţul Bacău.
Bacău: Dumitru Sechelariu, fost primar al muncipiului, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti Fostul primar al municipiului Bacău în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu, a fost internat în stare gravă, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.
Bacău: A fost inaugurat Dispeceratul Integrat al ISU şi SAJ Bacăul se aliniază, începând de luni, celorlalte judeţe din ţară în care funcţionează dispecerate integrate, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Maior Constantin Ene' al judeţului (ISU) Bacău având loc, luni, inaugurarea Dispeceratului Integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Ambulanţă de peste 150.000 de euro operaţionalizată la Suceava Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, urmează să participe marţi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la operaţionalizarea ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă tip C, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată.
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.