Cele mai citite
 


Teleorman: Energia recuperabilă, folosită la spitale din subordinea CJ
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat?miercuri, în faza studiului de fezabilitate, proiectul 'Eficientizarea consumului de energie termică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, Spitalul de Psihiatrie Poroschia şi Spitalul de Psihiatrie Balaci'.
Consilierii judeţeni au fost de acord cu realizarea acestei investiţii care va conduce la implementarea sistemelor de producere a energiei termice ce utilizează surse regenerabile, în special solară, pentru consumul propriu.
Proiectul, care va permite înlocuirea unor sisteme clasice de încălzire, are o valoare totală de aproape 4 milioane de lei.
Vicepreşedintele CJ Teleorman, Eugen Vlad, a declarat că din valoarea estimată a proiectului aproape 89% reprezintă finanţarea nerambursabilă de la Administraţia Fondului pentru Mediu, diferenţa de circa 11% fiind cofinanţarea din bugetul propriu al judeţului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Demersuri pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat indicatorii şi documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii "Modernizare bloc operator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria", valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 2,6 milioane de lei.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: Spital de psihiatrie desfiinţat şi inclus în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci din Teleorman a fost desfiinţat urmând a fi reorganizat ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, conform unei hotărâri adoptată marţi în şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.
Teleorman: Situaţie 'tensionată' la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Alexandria, 7 ian /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman ar putea ajunge să solicite întoarcerea la Ministerul Sănătăţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria, deşi în vara anului trecut administraţia locală preluase unitatea sanitară, conform procesului de descentralizare iniţiat de...
Liviu Dragnea, candidat USL la preşedinţia CJ Teleorman: Ne vom ţine departe de aroganţa fostei puteri (interviu) Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, candidat USL pentru un nou mandat, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că, dacă va câştiga competiţia electorală, printre priorităţile sale vor fi modernizarea infrastructurii, precum şi investiţiile, care să absoarbă forţa de muncă neutilizată...