Cele mai citite
 


Satu Mare: Tânără suspectă de infectare cu AH1N1
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 24 de ani se află internată la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare, fiind suspectă de infectare cu virusul gripei AH1N1.
Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, Doina Dragoş Guran, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că femeia de 24 de ani, din Terebeşti, s-a prezentat la spital cu frisoane, febră şi respiraţie grea, simptomele apărând cu două zile înainte de prezentarea la Urgenţe.
Pacienta a avut contacte cu şapte persoane în ultimele zile, acestea sunt monitorizare, însă nu prezintă simptomatologie.
'Au fost recoltate probe biologice şi trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti pentru a se vedea dacă este vorba despre AH1N1', a precizat Doina Dragoş Guran.
Directorul SJ Satu Mare, Adrian Marc, a spus că personalul medical a fost vaccinat şi s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în cazul în care va fi confirmat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Un copil de un an a murit din cauza gripei noi Un copil de un an şi două luni din judeţul Satu Mare a murit la o clinică din Cluj infectat cu AH1N1 iar un bărbat de 36 de ani se află internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Satu Mare: Suspiciunea de gripă nouă nu se confirmă Femeia internată în stare gravă la Spitalul Judeţean (SJ) Satu Mare nu este infectată cu virusul AH1N1, arată rezultatul analizei probelor biologice efectuate la Institutului Naţional Cantacuzino.
Satu Mare: Măsuri speciale la Spitalul Judeţean, după o suspiciune de gripă nouă O serie de măsuri speciale au fost luate la Spitalul Judeţean (SJ) Satu Mare, după ce a fost internat un bărbat suspect de infectare cu AH1N1.
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.