Cele mai citite
 


Mehedinţi: Persoane externate, cazate în spital
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 50 de persoane vârstnice externate din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin continuă să fie ilegal sub îngrijirea medicilor, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei Cristian Jianu.
Potrivit sursei citate, o mare parte dintre aceste persoane sunt fără adăpost, iar restul nu mai sunt primite de familii sub motiv că nu dispun de resurse financiare pentru îngrijirea lor.
Unitatea spitalicească cheltuie anual de la buget, cu aceştia, 60.000 lei, sumă care nu poate fi recuperată niciodată, întrucât nici o persoană aflată în această situaţie nu are asigurare de sănătate.
Conducerea SJU din Drobeta Turnu Severin consideră că menţinerea lor în secţiile spitalului, în special acolo unde au fost internaţi, este un act umanitar.
'Autorităţile publice locale ar trebui să intervină pentru preluarea persoanelor în cauză şi instituţionalizarea lor în centrele de îngrijire a bătrânilor, astfel încât fondurile alocate şi destinate unităţii spitaliceşti să nu mai fie dirijate spre cheltuielile cu acestea', a concluzionat Jianu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi:Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări în valoare de aproximativ 750.000 lei În anul 2012 Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări de la diferite entităţi economice din ţară şi străinătate în valoare de 747.870 lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Nicoleta Manu.