Cele mai citite
 


Dolj: Nu a fost confirmat niciun caz de gripă în judeţ
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Dolj nu a fost confirmat, în ultima săptămână, niciun caz de gripă, însă în această perioadă s-au înregistrat 1174 de viroze respiratorii şi trei cazuri suspecte de gripă.
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, cazurile suspecte nu au fost confirmate, rezultatul probelor investigate la Institutul Cantacuzino Bucureşti fiind negative pentru virusurile gripale. Direcţia de Sănătate Publică Dolj susţine că nu există dovada circulaţiei de virusuri gripale în rândul populaţiei, iar ponderea spitalizărilor din numărul total de viroze respiratorii a fost în ultima săptămână de 23,70%.
În ultimele şase zile în Dolj au fost imunizate 77 de persoane cu vaccin gripal trivalent.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut cu 58% în ultima săptămână Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână în judeţul Dolj cu 58%, de la 1.427 de cazuri înregistrate săptămâna anterioară, la 2.255 de cazuri.
Dolj: Au fost confirmate patru noi cazuri de gripă AH1 În judeţul Dolj au fost înregistrate în ultima săptămână 1.065 cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare, 645 cazuri de pneumopatii acute şi opt cazuri suspecte de gripă din care patru pozitive pentru virusul gripal tip A H1 au fost confirmate de Institutul Cantacuzino Bucureşti, a informat...
Dolj: La nivelul judeţului au fost confirmare două cazuri pozitive cu virusul AH1 Două cazuri pozitive cu virusul gripal AH1 au fost confirmate, în ultima săptămână, la nivelul judeţului Dolj.
Dolj: DSP a primit 16.500 doze de vaccin antigripal Craiova, 5 dec /Agerpres/ - La nivelul judeţului Dolj au fost distribuite, într-o primă tranşă, 16.500 de doze de vaccin antigripal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, dr. Ştefan Popescu.
Galaţi: Primul caz de gripă din actualul sezon rece Primul caz de gripă din acest sezon rece, din judeţul Galaţi, a fost confirmat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti, a declarat marţi presei directorul DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Dolj: Aproape 10.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Craiova, 14 oct /Agerpres/ - Un număr de 9.850 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Dolj pentru prima etapă de vaccinare gratuită a populaţiei, care demarează pe 15 octombrie.