Cele mai citite
 


Cozile de la CASMB se formează din cauză că angajatorii vor să depună personal actele
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cozile de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) se formează pentru că angajatorii şi firmele nu vor să depună raportările online sau prin poştă, ci vor să le depună personal, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al CASMB, Cristina Călinoiu.
Potrivit acesteia, ''dacă angajatorii nu vor înţelege să folosească şi celelalte două căi, respectiv prin poştă, cu confirmare de primire, şi online, cozile vor continua să se formeze''. Miercuri s-a format o coadă de aproximativ 300 de persoane.
Întrebaţi de ce nu folosesc celelalte două căi de raportare, angajatorii au spus că nu încredere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
CASMB anunţă deschiderea Biroului Unic pentru relaţia cu asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă deschiderea Biroului Unic pentru relaţia cu asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale, două ghişee fiind înfiinţate începând de luni pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverinţei de asigurat.
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
CASMB: Serviciile acordate răniţilor de la Colectiv pentru perioada de urgenţă, decontate; ulterior, fiecare caz va fi analizat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) precizează că toate serviciile acordate celor 30 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenţă, au fost decontate.
CASMB: Programul de lucru cu publicul în perioada 21 - 31 decembrie Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a postat pe site programul de lucru cu publicul pe care îl va avea în perioada 21 - 31 decembrie.
Iana: CASMB se va constitui parte civilă în dosarul decontărilor fictive, dacă diagnosticele au fost false Casa de asigurări de sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) se va constitui parte civilă în dosarul în care procurorii anchetează mai multe fraude în sistemul sanitar, dacă se va constata că diagnosticele raportate către instituţie au fost false, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CASMB...