Cele mai citite
 


Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea unei femei care a născut
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare a demarat o anchetă în cazul unei femei de 35 de ani care a decedat după ce a născut, prin cezariană, un copil sănătos.
Directorul SJ, Adrian Marc, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pacienta a fost preluată de la Spitalul din Carei, fiind în comă profundă, cu convulsii, temperatură de 38 de grade şi tensiune mare.
Femeii i s-a făcut cezariană, a adus pe lume o fetiţă de 3,2 kg, primind nota 7, şi nici nu a avut probleme post-operatorii. După trei zile starea femeii s-a agravat, a fost diagnosticată cu meningită şi s-a cerut transportul acesteia la o clinică din Cluj, însă a decedat în ambulanţă, după 15 minute.
Adrian Marc a declarat că Spitalul Judeţean Satu Mare, Spitalul Municipal Carei şi Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare au demarat anchete interne, urmând ca examenul necrologic să stabilească cauzele decesului tinerei, chiar dacă familia aparţinătoare nu a depus plângere.
'Trebuie să vedem cum a luat această infecţie, dacă pacienta a fost internată cu ea. Părerea mea este că a venit cu această infecţie. La Carei a prezentat semne clinice că ar avea meningită şi şi-a pierdut şi cunoştinţa la un moment dat', a declarat Adrian Marc.
Rezultatele anchetei vor fi făcute publice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, unde o tânără a murit după cezariană Satu Mare, 23 aug /Agerpres/ - O tânără de 23 de ani a decedat în Spitalul Judeţean Satu Mare după o naştere prin cezariană, preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, dispunând efectuarea unei anchete pentru stabilirea cauzelor tragediei.
Vaslui: Anchetă în cazul unei femei care a decedat după ce a născut Poliţiştii vasluieni au demarat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 20 de ani a murit la Spitalul Judeţean 'Elena Beldiman' din Bârlad imediat după ce a născut pe cale naturală un băieţel sănătos. Femeia, care mai avea acasă o fetiţă în vârstă de doi ani, a murit în stop cardio-respirator iresuscitabil...
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Anchetă epidemiologică la Iaşi după ce un copil suspect de meningită a murit în ambulanţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce un copil în vârstă de 7 ani, suspect de meningită, a decedat în ambulanţa care-l transporta la spital.
Gorj: Anchetă în cazul unui copil nenăscut decedat în drum spre spital Direcţia de Sănătate Publică şi Colegiul Medicilor Gorj au deschis anchete, luni, în cazul unui copil nenăscut, decedat în drum spre Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu după ce medicii de la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, unde era internată mama gravidă, au refuzat să îi facă acesteia cezariană din cauza unor...
Satu Mare: Anchetă într-o localitate unde un copil a murit de TBC Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a deschis o anchetă în localitatea sătmăreană Ghirişa, după ce un copil a murit de TBC.