Cele mai citite
 


Gheorghe Flutur: Depunerea cererilor pentru subvenţii s-a prelungit până pe 15 februarie
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Termenul de depunere a documentaţiei în vederea acordării subvenţiei pentru animale şi pentru lapte va fi prelungit până pe data de 15 februarie, în condiţiile în care termenul limită era 21 ianuarie.
Decizia a fost luată în urma demersurilor făcute, miercuri, de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, pe lângă ministrul Agriculturii Valeriu Tabără şi premierul Emil Boc.
Potrivit lui Flutur, prelungirea termenului de depunere a cererilor pentru subvenţii a fost solicitată de mai mulţi fermieri din judeţul Suceava care, din diverse motive, nu au reuşit să se încadreze în termenul limită.
'După discuţia cu premierul şi ministrul Agriculturii s-a elaborat un proiect de act normativ prin care se va prelungi termenul de depunere a cererilor pentru subvenţie până la data de 15 februarie 2011. Data limită prevăzută era 21 ianuarie 2011, dar mulţi fermieri nu au reuşit, din diverse motive, să întocmească documentaţia aferentă cererilor pentru a fi depusă la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. Prelungirea se referă la două categorii de solicitanţi: pentru animale, fermele de 2 - 15 vaci de lapte din zonele defavorizate, iar pentru lapte, fermele care au trecut în sistem de producere a laptelui ecologic', a spus Flutur.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava:Emil Boc - Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru a continua politica bună şi rezultatele ultimului mandat PDL Preşedintele Emil Boc i-a mulţumit, sâmbătă, la Gura Humorului, liderului judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul promis la Convenţia Naţională de alegeri interne din cadrul partidului.
Premierul Emil Boc: Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană marchează un nou stadiu de dezvoltare a relaţiilor bilaterale Reuniunea interguvernamentală româno-israeliană care va avea loc miercuri şi joi la Ierusalim marchează un nou stadiu de dezvoltare al relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări, a declarat miercuri premierul Emil Boc, pe Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă'', înainte de plecarea spre Israel.
Emil Boc: Norii crizei încă mai sunt pe cer Oficial România a ieşit din recesiune pentru că a avut două trimestre consecutive de creştere economică, însă criza nu a trecut, a declarat, sâmbătă, premierul Emil Boc la cea de-a patra reuniune a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România desfăşurată la Băile Felix.
Emil Boc: Guvernul va decide miercuri asupra actului normativ privind etnobotanicele Guvernul va dezbate, în şedinţa de miercuri, un proiect de act normativ pentru combaterea comercializării şi consumului de plante etnobotanice, a anunţat, marţi, primul-ministru Emil Boc.
Premierul a solicitat MS continuarea programului de lapte praf Prim-ministrul Emil Boc a cerut, miercuri, în şedinţa de Guvern, Ministerului Sănătăţii continuarea şi în acest an a programului prin care se oferă lapte praf copiilor în vârstă de până la un an. "Am discutat cu Ministerul Sănătăţii pentru continuarea programului de lapte praf pentru grupa de vârstă...
Emil Boc: Până la sfârşitul anului trebuie să avem o nouă lege a sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, luni seară, la televiziunea publică că până la sfârşitul acestui an trebuie ca România să aibă o nouă lege a sănătăţii acest lucru fiind prevăzut în angajamentul cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional.