Cele mai citite
 


Suceava: 27,5 milioane lei pentru spitalele din judeţ în trimestrul I
joi, 20 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele zece spitale din judeţul Suceava au la dispoziţie în primul trimestru al acestui an peste 27,5 milioane de lei, în baza actelor adiţionale la contractele încheiate în 2010 cu Casa Judeţeană de Sănătate (CJAS) Suceava.
Preşedintele CJAS Suceava, Cristian Bleorţu, a informat presa miercuri că suma reprezintă aproximativ 92% din media trimestrială a anului trecut.
Tot pentru primul trimestru, medicii de familie vor primi peste 7 milioane de lei iar Serviciul 'Ambulanţă' va beneficia de aproape 3,6 milioane.
Potrivit lui Bleorţu, pentru medicamentele compensate şi gratuite vor fi acordate aproximativ 25,5 milioane, ceea ce reprezintă 145,9% din media trimestrială a lui 2010. El a precizat că până la sfârşitul acestei luni vor fi semnate contractele pentru derularea programelor de sănătate pentru HIV/SIDA, TBC, oncologie, diabet, boli rare, boli endocrine, ortopedie, posttransplant şi dializă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Bugetul CJAS e cu 10% mai mare ca anul trecut şi acoperă întregul necesar pe 2013 Bugetul pentru judeţul Suceava alocat, în 2013, de CNAS, pentru servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale ste cu 10% mai mare decât în anul precedent, respectiv 365 de milioane lei, după suplimentările din cursul anului, a declarat purtătorul de cuvânt al CJAS Suceava, Anda Sălăgean.
Suceava: Bugetul pentru servicii medicale şi medicamente, suplimentat pentru a acoperi necesarul până la sfârşitul anului Bugetul alocat pentru onorarea medicamentelor compensate şi gratuite, în judeţul Suceava, a fost suplimentat cu 6 milioane de lei, ajungând la 80 de milioane de lei pentru acest an, a declarat presei, miercuri, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
CJAS Suceava are restanţe mai vechi de un an la medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava are restanţe la plata facturilor la medicamente vechi de peste un an, a declarat presei, vineri, directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Suceava: Trei furnizori de servicii medicale din judeţ testează cardul naţional pentru pacienţii cu dializă Cardurile naţionale pentru beneficiarii serviciilor medicale de dializă cuprinşi în Programul naţional de supleere a funcţiei renale vor fi testate, în judeţul Suceava, la nivelul celor trei furnizori de servicii medicale de dializă aflaţi în contract cu CNAS, respectiv SC Nefromed BM SRL Rădăuţi, SC...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...