Cele mai citite
 


Tudor Ciuhodaru: Statul nu îşi permite protecţia cetăţenilor săi
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doctorul deputat Tudor Ciuhodaru susţine că 'statul nu îşi permite să nu îşi permită protecţia cetăţenilor săi', pentru că ar încălca drepturile?constituţionale ale acestora.
? 'Aflăm în ultimul timp de la cele mai înalte niveluri că statul nu este apt să asigure prea multă protecţie socială deoarece nu îşi permite financiar acest lucru. Punând cap la cap aceste declaraţii alături de articolul 47 al Constituţiei României înţelegem că fie suntem pe cale să o modificăm în acest sens fie celor care au nevoie de protecţia statului li se va retrage cetăţenia română iar în acest caz statul nu mai are obligaţia să le asigure un trai decent', a spus Tudor Ciuhodaru, potrivit unei declaraţii de presă.
Deputatul independent, membru al Partidului Conservator, susţine că protejarea cetăţenilor sub toate aspectele sale sociale, economice, a sănătăţii şi siguranţei, a libertăţii de expresie şi de mişcare şi toate celelalte 'tind să dispară din sfera de preocupări?a guvernanţilor'.?
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Medicul deputat Tudor Ciuhodaru, alături de sindicaliştii din Sănătate Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de sănătate, participă alături de sindicaliştii din Sănătate la protestul din Piaţa Revoluţiei din Capitală pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de condiţiile de muncă şi de salarizare din sistemul medical.
Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea rezolvarea salarizării asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate, vrea asigurarea asistenţei persoanelor cu handicap grav la domiciliu prin rezolvarea salarizării asistenţilor personali ai acestora.
Doctorul deputat Tudor Ciuhodaru a lansat campania 'Ia'şi aruncă drogurile' Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a lansat, luni, la liceul Emil Racoviţă, campania 'Ia'şi aruncă drogurile' care vizează închiderea magazinelor de etnobotanice din municipiu.
Deputatul Tudor Ciuhodaru: Să fie redus numărul funcţiilor din spitale, dar şi de la MS Medicul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, susţine necesitatea reducerii numărului de funcţii de conducere.
Tudor Ciuhodaru - consilier onorific al ministrului Sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, va fi consilier onorific al ministrului sănătăţii pe probleme de urgenţă.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Coplata nu ajută guvernul prin sumele colectate şi încurcă pacienţii Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, apreciază coplata drept o nouă taxă pe sănătate cu efect nociv asupra pacienţilor şi asupra sistemului de urgenţă, motiv pentru care cere prin intermediul unui proiect legislativ desfiinţarea coplăţii.