Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).
Datorită efortului multidisciplinar al specialiştilor de la Spitalul General din Viena, condiţia acesteia s-a stabilizat vizibil, în ultimele zile.
'Noi am fost în măsură să stabilizăm şi să renormalizăm marea majoritate a funcţiilor organului', a precizat profesorul Christian Spiss, anestezistul-şef al serviciului de chirurgie de la Secţia de Terapie Intensivă.
Profesorul Michael Gnant, adjunctul preşedintelui Departamentului de Chirurgie, a explicat: 'Noi am încercat să evităm o procedură chirurgicală invazivă, care este calea de tratament optim şi modern în pancreatitele acute, şi putem spune cu prudenţă că această strategie pare să aibă succes'.
Cele mai recente tomografii arată o anumită îmbunătăţire a structurii pancreatice, iar parametri infecţioşi de serum şi presiunea intra-abdominală au descrescut. Din cauza menţinerii pericolului de infecţie, echipa medicală a decis să avanseze în tratament cu paşi mici.
'În cazul în care situaţia continuă să se îmbunătăţească, doamna Trandafir ar putea fi transferată de la Secţia de Terapie Intensivă, în decurs de o săptămână', a precizat profesorul Reinhard Krepler, director medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Cluj: Mitropolitul Bartolomeu Anania se află sub supraveghere medicală la Clinica de Chirurgie I Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, ÎPS Bartolomeu Anania, a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Chirurgie I, un echipaj SMURD preluând asistenţa medicală imediat după aterizarea avionului sanitar cu care înaltul ierarh a revenit la Cluj-Napoca, marţi dimineaţa...
80 de specialişti români participă la Simpozionul Danubian de Transplant de la Viena Un număr de 80 de specialişti români nefrologi, anestezişti de terapie intensivă şi chirurgi vor participa pe 10 decembrie la Viena la a şaptea ediţie a conferinţei Danubian Transplant Symposium, singura manifestare ştiinţifică medicală românească de această anvergură organizată în străinătate.
Andrei Tinu se află la Terapie Intensivă Andrei Tinu, fiul regretatului om de presă Dumitru Tinu, a fost operat şi se află în prezent la Secţia de Terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca şi este stabil, a declarat, luni, pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Starea de sănătate a prinţului Friso continuă să fie critică Starea de sănătate a prinţului Johan Friso nu s-a schimbat, este stabilă şi continuă să fie critică, după ce acesta a fost surprins vineri de o avalanşă în Austria, a semnalat, duminică, Casa Regală, potrivit EFE.
Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, a încetat din viaţă Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, ÎPS Bartolomeu Anania, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului a trecut, luni, la cele veşnice, cu puţin înainte de a împlini vârsta de 90 de ani, ca urmare a unor afecţiuni pulmonare şi cardiace, agravate în ultima lună.