Cele mai citite
 


Pastila împotriva infidelităţii feminine nu se aplică şi în cazul bărbaţilor
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala, Endocrinologie
 

Preparatul unicat Female fidelity, care va permite soţilor să ţină sub control comportamentul sexual al nevestelor lor, va ajunge în curând în farmacii, relatează joi portal-women.

Invenţia cercetătorilor de la Institutul de Ştiinţe Umane din Florenţa are ca scop prevenirea infidelităţii sexuale a femeilor, unul dintre motivele de divorţ întâlnit pretutindeni.

Echipa de cercetători care a inventat pastila împotriva infidelităţii feminine recunoaşte că preparatul a fost gândit să fie aplicat doar în cazul sexului frumos. 'Adeseori, infidelitatea soţiei are la bază disfuncţionalităţi ale sistemului nervos şi endocrin. Soţiile fidele sunt femeile cu un echilibru hormonal normal', explică un cercetător italian.

Preparatul, care conţine neurostimulatori şi o cantitate mică de testosteron, reglementează nivelul de hormoni pe care organismul feminin îl produce ca reacţie la un partener permanent.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O nouă metodă contraceptivă cu o eficienţă apropiată de 100%, destinată bărbaţilor Beijing, 13 mai /Agerpres/ - O nouă metodă contraceptivă, descoperită de cercetători chinezi şi destinată în exclusivitate bărbaţilor este la fel de eficientă ca şi pastila anticoncepţională în prevenirea sarcinilor, deschizând orizontul pentru o mai echitabilă împărţire a responsabilităţilor între partenerii...
Cu o pastilă luată înainte, amatorii de băutură pot bea fără să se îmbete După prezentarea la Paris a unui spray care garantează o senzaţie de beţie, dar fără efectele nefaste ale alcoolului, cercetători de la Universitatea americană Yale testează un medicament cu care consumatorii de alcool pot bea fără să se îmbete, relatează 7sur7.be.
Cercetători argentinieni au descoperit o ciupercă eficientă în combaterea febrei dengue Un grup ce zece cercetători argentinieni au descoperit o ciupercă eficientă în distrugerea larvelor de ţânţari purtători ai febrei dengue şi chikungunya, boli împotriva cărora nu există încă vaccinuri omologate, relatează joi AFP.
O pastilă va asigura protecţia împotriva soarelui pe câteva săptămâni Ungerea cu cremă pentru protecţia împotriva razelor solare ar putea fi peste cinci ani doar o amintire. Oamenii de ştiinţă britanici lucrează la punerea la punct a unei pastile care să asigure protecţia timp de câteva săptămâni, informează site-ul femina.ch.
În viitor ar putea fi produsă o pastilă care să înlocuiască exerciţiul fizic pentru menţinerea siluetei (studiu) O siluetă de invidiat fără transpiraţie în sala de sport este un vis care ar putea deveni în viitor realitate, dacă se iau în considerare concluziile unui studiu publicat în revista 'Cell Metabolism', relatează marţi 20minutes.fr.
Hormonii brokerilor, ameninţare pentru pieţele finaciare Hormonii secretaţi de brokeri reprezintă o reală ameninţare la adresa pieţelor financiare, fenomen care ar putea fi evitat dacă în acest domeniu ar lucra mai multe femei, susţine un studiu realizat de oameni de ştiinţă din Spania şi Marea Britanie, publicat în revista 'Nature', scrie luni ziarul spaniol...