Cele mai citite
 


Secretarul general al SSPR, atacat în drum spre serviciu
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), Adrian Nicolaescu, a afirmat, joi, pentru AGERPRES, că a fost atacat în drum spre serviciu.
'De dimineaţă, când mergeam spre serviciu, pentru că de regulă merg pe jos de la locuinţă până la birou, am fost atacat de un cetăţean din spate, lovit puternic cu o bară metalică în piciorul stâng', a declarat Adrian Nicolaescu.
El a spus că i s-a pus piciorul în ghips la Spitalul Floreasca şi că va sta în concediu medical 14 zile, la recomandarea medicului.
Secretarul general al SSPR a menţionat că îl va informa pe premierul Emil Boc despre cele întâmplate şi că va depune plângere la poliţie. Totodată, el a afirmat că are un martor la incident.
Doctorul Bogdan Velciu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a precizat că în cazul lui Adrian Nicolaescu este vorba despre 'un traumatism forte de genunchi stâng şi treimea medie superioară de gambă stângă cu hematom mediu secundar, plagă contuză şi excoriată pararotuliană externă stângă'.
'Noi i-am pus imobilizare în ghips pentru două săptămâni o atelă gipsată (...). Este de urmărit hematomul respectiv, că s-ar putea dezvolta şi atunci s-ar putea să fie nevoie de intervenţie chirurgicală, dânsul este de urmărit aproximativ două săptămâni zilnic', a declarat Bogdan Velciu.
Secretarul de stat al SSPR George Costin l-a vizitat pe Adrian Nicolaescu la Spitalul Floreasca.
Acesta crede că Nicolaescu a fost atacat într-o perioadă în care se află pe rol soluţionarea unor contestaţii 'legate de fărădelegi' derulate în ultimii 20 de ani.
'La Secretariat este acum o perioadă când trebuie să soluţionăm nişte contestaţii vizavi de nişte fărădelegi derulate de-a lungul timpului de către fostul secretar de stat. Prima mea impresie este că acesta este motivul pentru care dumnealui acum este în spital', a opinat George Costin referitor la incident.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Argeş: Constantin Nicolescu a fost transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost transferat joi seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea lui preventivă.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Premierul Emil Boc: Protocoalele privind intervenţia în caz de viscol trebuiau respectate Protocoalele privind intervenţia autorităţilor statului în caz de urgenţă din cauza viscolului şi zăpezii trebuiau respectate, iar modul în care s-a acţionat în fiecare situaţie în parte va fi analizat, a declarat vineri premierul Emil Boc, după şedinţa de la ora 11.00 a Comandamentului de iarnă de la...