Cele mai citite
 


Bacău: Starea de sănătate a cantautorului Ilie Micolov este bună
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Artistul Ilie Micolov, autorul hitului din anii '80 'Dragoste la prima vedere', se află în grija medicilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău, după ce s-a îmbolnăvit de viroză respiratorie severă în urmă cu două zile.
'Aseară (miercuri - n.r.) a trecut cu bine printr-un moment mai dificil, fiind necesară intervenţia la terapie intensivă, dar starea sa este, în prezent, bună', a declarat, pentru AGERPRES, Vali Ştefan, purtător de cuvânt al artistului.
Cadrele medicale de la spitalul băcăuan au confirmat, joi la prânz, faptul că starea artistului este bună, precizând că în câteva zile acesta va fi externat.
'Pacientul are o formă de astm, dar nu este grav. În câteva zile va putea pleca acasă', a explicat, pentru AGERPRES, medicul Luminiţa Brânzei.
Cantautorul, născut la Suceava în 1950, de profesie economist, s-a lansat în muzică la o vârstă relativ târzie, 29 de ani, cariera sa conturându-se, mai ales, după turneele efectuate în ţară cu trupa Romanticii, condusă de Mircea Drăgan, cel care l-a ajutat pe Ilie Micolov să imprime pe un disc melodia 'Dragoste la prima vedere'.
Devenită un şlagăr în muzica românească, ascultată cu plăcere şi în prezent, piesa a fost reeditată pe albume de aproximativ 20 de ori, vândute în peste 600.000 de exemplare.
Printre discurile pe care le-a lansat, ulterior, sunt cele purtând titlurile 'Cine te iubeşte', 'Din Bucovina - muzică populară' şi 'Ultima noapte de iubire'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: O tânără de 28 de ani din comuna Gura Văii, decedată după gripă AH3 O tânără în vârstă de 28 de ani din comuna băcăuană Gura Văii a murit în urma unei complicaţii după o gripă sezonieră.
Bacău: Spitalul Municpal din Moineşti are heliport Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti are, chiar în curtea proprie, începând de joi, un heliport unde pot ateriza şi decola elicoptere transportând pacienţi aflaţi în situaţii de extremă urgenţă.
Bacău: Spitalul Municipal din Moineşti va avea heliport Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti va avea, chiar în curtea proprie, un heliport unde vor ateriza şi decola elicoptere transportând pacienţi aflaţi în situaţii de extremă urgenţă în ceea ce priveşte sănătatea.
Medici anestezişti din judeţul Neamţ vor asigura gărzi la Spitalul de Urgenţă Vaslui Medici anestezişti din judeţul Neamţ vor asigura pentru o perioadă de timp gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce secţia de Anestezie Terapie Intensivă a unităţii sanitare vasluiene a rămas doar cu doi doctori, în urma demisiei medicului Aurel Zabolotnâi, acuzat de decesul a doi...
Bacău: O echipă a Spitalului Judeţean de Urgenţe a reconstruit mâna unui bărbat care şi-o amputase cu flexul Mâna dreaptă a unui tânăr de 31 de ani care şi-o amputase complet, folosind greşit un flex, a fost reconstituită de o echipă de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţe, operaţia fiind efectuată în premieră în judeţul Bacău.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.