Cele mai citite
 


Coface: Vor fi falimente răsunătoare în 2011 în distribuţia de medicamente
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania de evaluare financiară şi recuperare de creanţe?Coface România estimează că în 2011 vor fi falimente răsunătoare în domeniul distribuţiei de medicamente pe piaţa autohtonă.
'Vor fi nişte falimente răsunătoare anul acesta în distribuţia de medicamente. Câteodată falimentul este indus de un prost management. Nu sunt multe cazuri, dar o să vedeţi unul-două cazuri mari. Nu mai au disciplina plăţilor foarte bună şi la un moment dat creditorii se satură şi închid robinetul, pentru că toţi aceşti distribuitori sunt dependenţi de creditul furnizor de la aceste multinaţionale care îi aşteaptă. Aceştia nu sunt siguri că distribuitorii după ce au luat banii de la stat îşi vor plăti obligaţiile', a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Cristian Ionescu, country manager Coface pentru România, Bulgaria şi Slovacia.

Trendul în ceea ce priveşte insolvenţa se va menţine pe creştere şi în 2011, pentru că premisele creării unui mediu economic stimulativ nu există, a spus Anca Catrina, manager de risc la Coface România.

'Firmele care s-au chinuit să se menţină pe piaţă nu vor mai reuşi să rămână în viaţă', a afirmat Anca Catrina. Datele Coface arată că în primele nouă luni din 2010 au fost înregistrate 15.442 de cereri de insolvenţă, în special în domeniul construcţiilor, comerţului, industriei textile şi industriei metalelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Colegiul psihologilor cere recunoaşterea şi introducerea în Contractul Cadru a serviciilor psihologice Preşedintele Colegiului Psihologilor din România, prof. univ. dr. Mihai Aniţei, solicită Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate recunoaşterea şi introducerea în Contractul Cadru a serviciilor psihologice.
Un nou studiu privind prevalenţa hipertensiunii arteriale Asociaţia Română de Hipertensiune (ARH), sub patronajului Ministerului Sănătăţii (MS), a iniţiat un nou studiu epidemiologic SEPHAR (Studiu de Prevalenţă a Hipertensiunii Arteriale şi evaluare a riscului cardiovascular în România), a anunţat, miercuri, în conferinţă de presă, preşedintele asociaţiei...
România, a noua ţară semnatară a declaraţiei pentru soia dunăreană, din cele 17 din bazinul Dunării România a semnat, miercuri, prin secretarul de stat din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, "Declaraţia pentru Soia Dunăreană", fiind a noua ţară semnatară din cele 17 riverane Dunării.
Dr. Margit Şerban: România se află pe ultimul loc în ceea ce priveşte calitatea tratamentului în hemofilie România se află pe ultimul loc în ceea ce priveşte calitatea tratamentului în cazul hemofiliei, ţara noastră primind 0,6 unităţi internaţionale de factor de coagulare per capita, în comparaţie cu Bulgaria, care are aproape de patru ori mai mult, sau Ungaria, care primeşte de 10 ori mai mult, a declarat...
Sondaj IRES: Pacienţii sunt mulţumiţi de medicii din România, dar nesatisfăcuţi de sistemul sanitar de stat Românii par să fie mulţumiţi în mare măsură de comportamentul medicilor, însă trei sferturi dintre pacienţi se arată mai degrabă nesatisfăcuţi de serviciile medicale din sistemul de stat, relevă rezultatele unui sondaj de opinie realizate de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), date...
Prof. dr. Maria Moţa:România nu-şi permite încă, în spitalele de stat, metode moderne de monitorizare a diabetului Prof. dr. Maria Moţa, preşedintele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că România nu-şi permite încă, în spitalele de stat, metode moderne de monitorizare a diabetului, cum ar fi măsurarea glicemiei cu un dispozitiv special, introdus...