Cele mai citite
 


Laszlo Borbely nu crede că Attila Cseke va candida la preşedinţia UDMR
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele executiv al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat presei joi, la Târgu Mureş, că în cursa pentru preşedinţia UDMR vor rămâne cei trei candidaţi anunţaţi şi că nu crede ca Attila Cseke să îşi depună candidatura aşa cum se afirmă.
'Cred că dacă Szasz Jeno spune ceva, înseamnă că probabil nu-i aşa, deci îmi pare bine că face declaraţii în legătură cu candidaţii UDMR (...) Este o luptă care se va da între mai mulţi candidaţi ai UDMR-ului, slavă Domnului suntem o uniune democratică. Până în 26 ianuarie oricine poate să candideze. Sincer nu cred (că Cseke va candida - n.r.), pentru că dacă cineva se gândeşte serios să devină preşedintele UDMR cred că până acum trebuia să se exprime deja, adică nu pe ultima sută de metri, pentru că pierde teren', a susţinut liderul UDMR.

Laszlo Borbely l-a contrazis astfel de liderul Partidului Civic Maghiar, Jeno Szasz, care a spus în urmă cu o zi că îl vede ca posibil candidat la preşedinţia UDMR pe ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, iar candidatura lui ar putea schimba raportul de forţe în cadrul Uniunii.

Vicepreşedintele executiv al UDMR a afirmat că pentru conducerea organizaţiei este o competiţie deschisă şi că şi-a spus punctul de vedere în privinţa susţinerii candidaturii lui Hunor Kelemen.

'Din acest punct de vedere trebuie să formăm o echipă puternică pentru anul viitor, pentru alegeri', a conchis Borbely.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Attila Cseke anunţă că vor fi 'schimbări semnificative' la conducerea spitalelor Târgu Mureş, 28 ian /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că de la preluarea portofoliului de nu a schimbat niciun manager de spital din ţară, însă vor urma schimbări, în primul rând pe criterii de eficienţă.
Mureş: Jeno Szasz îl vede ca posibil candidat la preşedinţia UDMR pe ministrul Attila Cseke Preşedintele Partidului Civic Maghiar, Jeno Szasz, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că posibila candidatură a ministrului Sănătăţii Attila Cseke la conducerea UDMR ar schimba raportul de forţe în timpul alegerilor pentru conducerea Uniunii.
Attila Cseke: Pentru anumite categorii de persoane e nevoie de un regim special de supraveghere medicală Târgu Mureş, 11 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, nu a dorit să comenteze, vineri, afirmaţiile şefului statului referitoare la implicarea actului medical în justiţie, însă a declarat că este nevoie de un regim de supraveghere medicală mai aparte, în anumite cazuri.
Mureş: Dr. Radu Deac susţine că Attila Cseke a recunoscut că desfiinţarea IBCvT a fost o decizie politică Profesorul universitar doctor Radu Deac a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că fostul ministrul al Sănătăţii, Attila Cseke, ar fi recunoscut în faţa sa că desfiinţarea Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) din Târgu Mureş a fost o decizie strict politică.
Ministrul Sănătăţii sugerează UNCJR să apeleze inclusiv la management privat pentru spitalele preluate Târgu Mureş, 5 iun /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, prezent la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România de la Sovata, le-a spus membrilor UNCJR că pot să angajeze firme private care să asigure managementul spitalelor pe care le vor prelua, a declarat, sâmbătă...
Attila Cseke a inaugurat investiţiile Ministerului Sănătăţii de la SCJU Târgu Mureş şi SCJ Mureş Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a inaugurat, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi la Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş investiţiile finanţate de minister în valoare totală de 14,4 milioane de lei.