Cele mai citite
 


Bacău: Un muncitor s-a accidentat după ce a căzut de pe o schelă
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un muncitor în vârstă de 40 de ani, de la o firmă din Oneşti, s-a accidentat, joi, după ce a căzut de pe o schelă, de la înălţimea de circa patru metri.
Muncitorul a fost transportat şi internat la secţia de Terapie intensivă a Spitalului din Oneşti, unde medicii l-au diagnosticat cu multiple politraumatisme, dar au apreciat că viaţa acestuia nu este pusă în pericol.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului au constatat că victima executa lucrări de vopsitorie într-o hală şi, din cauza neatenţiei, a căzut de pe schelă.

''În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, Narcisa Butnaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău : Primul bloc operator al Spitalul de pediatrie a fost finalizat La Spitalul de pediatrie din muncipiul Bacău s-a făcut, joi, recepţia oficială a celui dintâi bloc operator şi sectorul de Terapie intensivă din cadrul acestei instituţii medicale.
Bacău: O echipă a Spitalului Judeţean de Urgenţe a reconstruit mâna unui bărbat care şi-o amputase cu flexul Mâna dreaptă a unui tânăr de 31 de ani care şi-o amputase complet, folosind greşit un flex, a fost reconstituită de o echipă de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţe, operaţia fiind efectuată în premieră în judeţul Bacău.
Bacău: Spitalul Municpal din Moineşti are heliport Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti are, chiar în curtea proprie, începând de joi, un heliport unde pot ateriza şi decola elicoptere transportând pacienţi aflaţi în situaţii de extremă urgenţă.
Iaşi: Starea copilului cu sindrom hemolitic adus de la Bacău - relativ bună Starea copilului adus de la Bacău, după ce s-a constatat că suferă de sindrom hemolitic, este relativ bună, a declarat sâmbătă dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie "Sf. Maria" din Iaşi.
Bacău: Protocol de parteneriat între spitalele din oraşul israelian Tzfat şi municipiul Moineşti Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti a semnat, în Israel, un parteneriat de colaborare cu 'Ziv Medical Center' din oraşul Tzfat, în trei domenii de activitate medicală: terapie intensivă, cardiologie, inclusiv cardiologie intervenţională, şi chirurgie laparoscopică şi ginecologică.
Bacău: Spitalul Municipal din Moineşti va avea heliport Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti va avea, chiar în curtea proprie, un heliport unde vor ateriza şi decola elicoptere transportând pacienţi aflaţi în situaţii de extremă urgenţă în ceea ce priveşte sănătatea.