Cele mai citite
 


Vrancea: A crescut numărul cazurilor de viroză
vineri, 21 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit de viroză a crescut în ultima săptămână, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Ultima raportare a Serviciului de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul DSP Vrancea relevă că la nivelul întregului judeţ, în ultima săptămână, 938 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii, cu 12% mai multe faţă de raportarea precedentă.

Dintre acestea, 59 de persoane au necesitat internarea. Potrivit datelor statistice, cei mai afectaţi de viroze respiratorii sunt copiii de vârstă mică, 0-4 ani - 289 de cazuri, dintre care 36 au necesitat internarea - şi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani - 290 cazuri, dintre care 14 au necesitat internarea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: În ultima săptămână a crescut numărul cazurilor de viroze respiratorii Focşani, 27 ian /Agerpres/ - Peste o mie de persoane au fost diagnosticate, până în prezent, în judeţul Vrancea, cu viroze respiratorii, numărul cazurilor crescând cu 15% în ultima săptămână.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.732 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare, faţă de 1.867 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.706 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, faţă de 2.354 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Dolj: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut cu 58% în ultima săptămână Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână în judeţul Dolj cu 58%, de la 1.427 de cazuri înregistrate săptămâna anterioară, la 2.255 de cazuri.
Vaslui: Sute de persoane s-au îmbolnăvit de viroze în ultima săptămână Peste 600 de persoane din judeţul Vaslui s-au îmbolnăvit în ultima săptămână de viroză respiratorie şi de pneumonie, principala cauză fiind, potrivit medicilor, condiţiile meteorologice.
Constanţa: Numărul cazurilor de gripă nouă şi viroză, în creştere Constanţa, 13 ian /Agerpres/ - Aproape 30.000 de constănţeni s-au vaccinat împotriva gripei noi, până în prezent, iar cele mai solicitate sunt punctele de vaccinare înfiinţate în nouă unităţi sanitare, deşi oamenilor li se recomandă să meargă la cabinetele medicilor de familie pentru evitarea aglomeraţiei...