Cele mai citite
 


Starea de sănătate a Lisei Marie Presley este îngrijorătoare
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a Lisei Marie Presley, fiica lui Elvis Presley şi fosta soţie a lui Michael Jackson, este îngrijorătoare, informează site-ul closermag.fr.
Ea a plecat de la Londra şi s-a întors la Los Angeles, unde va urma un tratament la centrul Bisericii de Scientologie. Lisa Marie Presley a slăbit peste 20 kg în numai cinci luni, iar regimul draconic pe care l-a urmat îi provoacă multe necazuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.
Noi terapii pentru slăbit Sănătatea depinde, în mare măsură, de obiceiurile şi deprinderile care formează stilul nostru de viaţă, susţin specialiştii nutriţionişti.
Un englez a slăbit 40 kg după ce s-a văzut pe Google Street View Londra, 16 nov/Agerpres/ - Un englez care cântărea 130 kg a început un regim de slăbire după ce s-a văzut pe Google Street View. Rob Mewse, 56 de ani, a fost 'îngrozit' acum un an, când şi-a văzut fotografia pe site-ul internet, arată site-ul lesquotidiennes.com.
Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a ameliorat evident, anunţă un nou buletin medical Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 's-a ameliorat în mod evident' în ultimele 24 de ore, anunţă buletinul medical emis duminică de Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, unde este internat realizatorul tv, în urma accidentului de schi suferit miercuri pe pârtia din staţiunea montană Pa...
Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Sportivii britanici care vor concura la Olimpiadă sunt sfătuiţi să evite contactul cu membrii delegaţiilor străine Cei 550 de sportivi britanici care vor participa la Olimpiada organizată în această vară la Londra au fost sfătuiţi să evite orice contact fizic, chiar şi o banală strângere de mână, cu sportivii rivali sau cu demnitari şi fani veniţi din alte ţări, pentru a nu se contamina cu cine ştie ce virusuri şi...