Cele mai citite
 


Iaşi: O persoană şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu izbucnit în Campusul Tudor Vladimirescu
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie a murit carbonizată într-un incendiu izbucnit joi noaptea în PUB 75, amplasat la parterul unui cămin din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi, iar o alta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, au declarat reprezentanţii ISU.
Lt. Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi a declarat presei că incendiul a mistuit tot mobilierul din PUB 75, situat la parterul căminului T17, iar o femeie a cărei identitate nu a fost stabilită încă, şi-a pierdut viaţa. O alta, Alexandra C., în vârstă de 22 de ani, a fost dusă la spitalul de urgenţe, unde medicii au constatat că este intoxicată cu fum.
Potrivit sursei citate, pentru a stinge sinistru au fost trimise trei autospeciale cu spumă. Alte trei echipaje ale ambulanţei au fost trimise pentru a acorda îngrijiri medicale celor care în momentul izbucnirii incendiului se aflau în club.
'Deocamdată nu avem mai multe informaţii. Apelul a fost primit în jurul orei 21.35. Imediat după aceea trei echipaje s-au deplasat la faţa locului. Colegii criminalişti ne-au spus că nu au reuşit să identifice victima. A fost demarată o anchetă pentru a afla care au fost cauzele izbucnirii incendiului şi modul în care persoana şi-a pierdut viaţa', a declarat lt. Spiridon.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Victima unui incendiu, adusă la spital în stare gravă Un bărbat, victimă a unui incendiu izbucnit într-un depozit en-gross, a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi pentru îngrijiri medicale.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: În stare gravă, după ce a fost muşcat de iubită Un tânăr în vârstă de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a fost muşcat de prietenă.
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza facturilor O femeie a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă, din cauza faptului că nu îşi mai poate plăti facturile.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.