Cele mai citite
 


Argeş: O femeie însărcinată se află sub supraveghere medicală după ce a intrat cu maşina într-o conductă de gaze
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 28 de ani, însărcinată în luna a şaptea, a fost internată vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un gard, rupând şi o conductă de gaze.
Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă de pe strada Smeurei din Piteşti, în care au fost înregistrate în ultima lună peste zece evenimente rutiere.
'Conducătoarea auto nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un gard şi cu o conductă de gaze, care s-a rupt în urma impactului', a declarat reprezentanta Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent Laura Folea.
Femeia, care se afla singură în autoturism, a fost transportată la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală pentru a se preveni apariţia unor complicaţii, dată fiind sarcina avansată.
La locul accidentului a fost trimis şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a unei explozii.
'Au fost asigurate măsurile PSI până la sosirea unei echipe de intervenţie a societăţii de distribuţie a gazelor, care a remediat avaria', a precizat ofiţerul de presă al ISU Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Întrucât în aceeaşi curbă, aflată la jumătatea unei pante destul de abrupte, s-au produs peste zece evenimente rutiere în decurs de doar o lună, reprezentanţii Poliţiei Rutiere au propus administraţiei locale măsuri de îmbunătăţire a semnalizării rutiere din zonă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Intervenţie demonstrativă cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere O simulare a unei intervenţii complexe la un eveniment rutier, la care au participat echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost organizată vineri, la Piteşti, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor...
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: În spitalele din judeţ sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice În spitalele din Argeş sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice, niciun pacient cu complicaţii ale bolii nefiind transferat în ultimele şase zile la unităţi medicale din Bucureşti, au anunţat miercuri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.
Argeş: Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar strada.
Argeş: Niciun copil nu a mai fost diagnosticat în ultimele 5 zile cu complicaţii ale bolii diareice Niciun copil din judeţul Argeş nu a mai fost diagnosticat în ultimele cinci zile cu complicaţii ale bolii diareice, nemaifiind efectuate transferuri la unităţi medicale din Bucureşti, au anunţat marţi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş.