Cele mai citite
 


MediHelp International intenţionează să-şi extindă serviciile în Republica Moldova
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brokerul de asigurări medicale MediHelp International negociază cu companiile de asigurări din Republica Moldova, pentru a-şi oferi serviciile şi peste Prut începând din anul 2011, informează un comunicat remis vineri Agenţiei Agerpres de către companie.
Preşedintele MediHelp International, Zahal Levy, consideră că Moldova este un pas firesc pentru compania pe care o conduce.
'În 2010, ne-am consolidat poziţia ca lideri în furnizarea de soluţii de asigurare de sănătate internaţionale pentru expatriaţi şi pentru managementul local în ţările în care suntem deja prezenţi. Am reuşit să încheiem un număr de parteneriate strategice', a precizat Zahal Levy, care a adăugat că din studiile de piaţă efectuate de companie rezultă că ar fi trebuit să abordeze această piaţă de la bun început.
'Suntem foarte încrezători în proiectul nostru privind Moldova', a mai declarat preşedintele MediHelp International.
MediHelp International activează de zece ani în România, Ungaria şi Bulgaria.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Profesioniştii sistemului sanitar şi farmaceutic din patru ţări se reunesc la Târgu Mureş, la CNFMS 2015 Peste 300 de specialişti din domeniul sanitar şi farmaceutic din România, Bulgaria, Ungaria şi Republica Moldova şi-au anunţat participarea la cea de-a doua ediţie a Conferinţei Naţionale de Farmacoeconomie şi Management Sanitar (CNFMS), care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 14-17 octombrie.
(Corespondenţă) R.Moldova: Numărul bolnavilor de gripa A (H1N1), în creştere Numărul bolnavilor de gripă sezonieră cu virusul A (H1N1) este în creştere, dar situaţia este sub control. Ministerul Sănătăţii dă asigurări că Republica Moldova nu este ameninţată de o epidemie, scrie marţi Jurnal de Chişinău.
România şi Republica Moldova vor continua cooperarea în domeniul sănătăţii România şi Republica Moldova vor derula proiecte în parteneriat în domenii prioritare precum asistenţa medicală de urgenţă, supravegherea transfrontalieră a maladiilor transmisibile, boli infecţioase, transplant şi psihiatrie, au convenit, sâmbătă, miniştrii Sănătăţii din cele două state, Ladislau Ritli...
Neamţ: Medic din Republica Moldova, candidat la funcţia de manager al spitalului judeţean Dr. Ala Nemerenco, din Republica Moldova, nominalizată în urmă cu şase ani pentru Premiul Nobel pentru Pace, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
România va coopera cu Republica Moldova în domeniul tineretului şi sportului Cătălin Baba, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România şi Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului din Republica Moldova au semnat sâmbătă în contextul şedinţei comune a celor două Guverne, desfăşurată la Iaşi, o Înţelegere bilaterală privind cooperarea în domeniile...
Raed Arafat: Colaborarea dintre România şi Republica Moldova prevede inclusiv înfiinţarea de echipaje de tip SMURD Implementarea proiectului în privinţa asistenţei medicale de urgenţă între România şi Republica Moldova prevede înfiinţarea unor structuri similare cu cele româneşti pe teritoriul moldovean, inclusiv a unor echipaje pilot de tip SMURD, a declarat, joi, pentru AGERPRES subsecretarul de stat în Ministerul...