Cele mai citite
 


Prahova: Decesul tinerei diagnosticate cu gripă A/H1N1, cercetat de Poliţie
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova s-a sesizat din oficiu în cazul decesului tinerei de 23 de ani diagnosticată cu virusul A/H1N1.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, autorităţile s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în presă a unor materiale care sugerau că moartea femeii şi, implicit, a fătului, ar fi avut loc în condiţii suspecte, iar cercetările nu exclud suspiciunile de culpă medicală şi neglijenţă în serviciu.
În prezent, sunt aşteptate rezultatele de la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni.
Femeia, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Cărbuneşti, judeţul Prahova, a decedat pe 18 ianuarie la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, după ce a fost diagnosticată cu virusul gripal A/H1N1.
Ea era însărcinată în 28 de săptămâni şi a suferit o intervenţie de întrerupere terapeutică a sarcinii, ca urmare a confirmării diagnosticului, fătul de 900 de grame supravieţuind doar câteva ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tânăra din Ploieşti diagnosticată cu virusul A/H1N1 a decedat în urma unui stop cardiorespirator Tânăra de 23 de ani, internată săptămâna trecută la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti şi diagnosticată cu virusul A/H1N1, a decedat marţi dimineaţă în urma unui stop cardiorespirator.
Prahova: Palatul Administrativ Ploieşti, evacuat după confirmarea unui caz de infectare cu A/H1N1 Palatul Administrativ Ploieşti a fost evacuat, joi, la ora 14,00, pentru a se face dezinfectarea tuturor birourilor, în urma confirmării infectării unui funcţionar public din Primărie cu virusul A/H1N1.
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
Prahova: Un angajat al SC Hidro Prahova, decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ Ploieşti, 8 dec/ Agerpres/- Un angajat al SC Hidro Prahova, societate a Consiliului Judeţean (CJ), a decedat, marţi după-amiază, după ce a fost surprins de un mal de pământ în Câmpina, în timpul efectuării unor lucrări.
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.