Cele mai citite
 


Satu Mare: Suspiciunea de gripă nouă nu se confirmă
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia internată în stare gravă la Spitalul Judeţean (SJ) Satu Mare nu este infectată cu virusul AH1N1, arată rezultatul analizei probelor biologice efectuate la Institutului Naţional Cantacuzino.
Conform purtătorului de cuvânt al SJ Satu Mare, Constantin Demian, în urma investigaţiei virusologice, diagnosticul a fost infirmat.
'Pacienta se află în continuare internată pe secţia Terapie Intensivă, este intubată, respiraţia este asigurată prin mijloace mecanice, dar starea ei de sănătate a înregistrat o uşoară ameliorare în ultimele 24 de ore', a precizat Constantin Demian.
Chiar dacă virusul nu a fost confirmat se menţin în continuare măsurile de profilaxie instituite la nivelul SJ Satu Mare.
SJ Satu Mare a intrat în alertă în această săptămână după ce o femeie de 24 de ani, din Terebeşti, s-a prezentat la spital cu frisoane, febră şi respiraţie grea, simptomele fiind similare ca şi în cazul gripei noi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Gripa nouă a făcut a patra victimă Gripa nouă a făcut, vineri, cea de-a patra victimă în judeţul Timiş, aceasta fiind o femeie de 54 de ani, transferată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în stare gravă, transmite corespondentul AGERPRES.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Al doilea caz de gripă nouă, confirmat la Satu Mare Al doilea caz de gripă nouă a fost confirmat joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pacientul fiind izolat.
Satu Mare: Un copil de un an a murit din cauza gripei noi Un copil de un an şi două luni din judeţul Satu Mare a murit la o clinică din Cluj infectat cu AH1N1 iar un bărbat de 36 de ani se află internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.