Cele mai citite
 


Vaslui: Salvarea blocată în zăpadă a ajuns la spital cu pacientul
duminică, 23 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salvarea care a rămas blocată în zăpadă duminică după-amiază, în localitatea Ghergheşti din judeţul Vaslui, a fost scoasă din nămeţi, iar copilul în vârstă de patru ani, care avea nevoie de ajutorul medicilor, a ajuns la spitalul din Bârlad.
'Maşina s-a împotmolit la aproape doi kilometri de casa pacientului. Părinţii acestuia au fost nevoiţi să-l aducă pe micuţ la ambulanţă cu sania, unde i s-a acordat primul ajutor'', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

După ce a fost scoasă din zăpadă, în timp ce se deplasa către spital cu pacientul, salvarea s-a împotmolit din nou, după ce a parcurs mai puţin de 300 de metri.

''Am solicitat sprijinul primăriei, care a trimis în zonă o maşină 4x4, pentru a ne tracta, reuşind astfel să ieşim din nămeţi. Copilul a ajuns în cele din urmă la spital, unde medicii l-au preluat pentru investigaţii amănunţite'', a mai spus Aurora Popa.

O ambulanţă a rămas blocată în zăpadă duminică după-amiază, în zona localităţii Ghergheşti din judeţul Vaslui, la aproape doi kilometri distanţă de solicitare.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui nu a putut ajunge la o solicitare în localitatea Soci, din comuna Ghergheşti, după ce maşina s-a împotmolit în nămeţi, drumul fiind acoperit cu un strat gros de zăpadă, ajungând până la jumătate de metru înălţime.

Din cauza cantităţilor mari de zăpadă căzute în ultimele 24 de ore, timpii de intervenţie a ambulanţelor s-au dublat. Pe toate drumurile din judeţ se circulă cu mare dificultate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Maşina Serviciului Judeţean de Ambulanţă, implicată într-un accident O maşină de intervenţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident pe raza localităţii Sârbi, în timp ce circula spre municipiul Bârlad.
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Vaslui: Salvarea şi un echipaj al ISU au rămas blocate în zăpadă în timp ce se deplasau la o urgenţă O autosanitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă, în timp ce se deplasa la o urgenţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui.
Vaslui: O maşină a Salvării a rămas blocată în zăpadă O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a rămas luni la amiază blocată în zăpadă, în timp ce se deplasa la un pacient cu accident vascular.
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.