Cele mai citite
 


Vrancea: Autorităţile locale cer în administrare Spitalul Vidra
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarii a 13 localităţi de pe Valea Putnei şi reprezentanţii Asociaţiei Obştilor de pe Valea Putnei au trimis o petiţie la Ministerul Sănătăţii, prin care solicită ca Spitalul Vidra să nu fie desfiinţat, ci să fie trecut în administrarea Primăriei şi Consiliului Local Vidra.
''Am solicitat, în cadrul unei întruniri a primarilor din zonă, ca Spitalul Vidra să nu devină secţie exterioară a Spitalului Judeţean, ci să rămână în administrarea primăriei şi a Consiliului Local. Toate documentele au fost trimise deja la Ministerul Sănătăţii, mai ales că am obţinut şi avizul Consiliului Judeţean. Demersului nostru s-a alăturat şi Asociaţia Obştilor Văii Putna. Spitalul are fonduri, nu înregistrează nicio datorie. Ar fi nedrept să se desfiinţeze spitalul'', a afirmat duminică edilul.
Spitalul din Vidra ar putea deveni secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern, supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.