Cele mai citite
 


Prahova: Încă un caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţ
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de aproximativ 20 de ani din judeţul Prahova a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1, aceasta fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.
După cum a declarat luni managerul spitalului, Cătălin Vişean, femeia, care este din zona Gura Vitioarei, a fost internată la această unitate marţi, 18 ianuarie, cu suspiciune de gripă porcină, laboratorul Institutului Cantacuzino confirmând vineri diagnosticul.
Starea de sănătate a tinerei este bună, neexistând pericolul apariţiei unor complicaţii.
Acesta este cel de-al doilea caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţul Prahova, o femeie de 23 de ani diagnosticată cu gripa porcină decedând pe data de 18 ianuarie din cauza unui stop cardio-respirator.
Tânăra era însărcinată în 28 de săptămâni şi a suferit o intervenţie de întrerupere terapeutică a sarcinii, ca urmare a confirmării diagnosticului, fătul de 900 de grame supravieţuind doar câteva ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Tânăra diagnosticată cu AH1N1 este însărcinată Femeia de aproximativ 20 de ani diagnosticată, vineri, cu AH1N1 este însărcinată în 31 de săptămâni.
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
DSP Dâmboviţa: Nouă cazuri confirmate de gripă AH1N1 Şapte cazuri de gripă porcină (cu virusul gripal AH1N1), precum şi două cazuri de infecţie acută respiratorie - SARI, cu virusul AH1N1, dintre care un copil de opt luni din Târgovişte, au fost confirmate la nivelul judeţului Dâmboviţa, conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa.
Prahova: Primul caz de gripă AH1N1 în judeţ Primul caz de gripă AH1N1 din Prahova a fost confirmat, luni, de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dan Decebal.
Gripa porcină a ucis până la 17.000 de americani Washington, 12 feb /Agerpres/ - Gripa AH1N1 a ucis până la această oră până la 17.000 de americani, inclusiv 1.800 de copii, au anunţat vineri Centrele federale pentru controlul bolilor şi prevenţie /CDC/, citate de Reuters.
Hunedoara: Analizele au infirmat cazul de gripă porcină la un tânăr din Petrila Analizele de laborator au infirmat suspiciunea de gripă AH1N1 la tânărul de 22 de ani, din oraşul Petrila, care a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute într-un spital din Timişoara după ce bolnavul a fost bănuit de gripă porcină.