Cele mai citite
 


Maratonul de la Dubai: Viorica Gabrian, locul 4 la categoria peste 40 de ani
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viorica Gabrian, medic de profesie, s-a clasat pe locul 4, la categoria peste 40 de ani, în cadrul maratonului de la Dubai, stabilind şi un record al României la această categorie.
Viorica Gabrian, Daniel Lixandru şi Ilie Roşu şi-au propus să alerge 8 maratoane pe 7 continente în 6 luni, în cadrul unui proiect de promovare a imaginii României şi a sportului ca o variantă sănătoasă de viaţă.
Maratonul de la Dubai, desfăşurat pe 21 ianuarie, a strâns 12.000 de participanţi, dintre care 1.700 au participat la cursa clasică de 42,195 km.
Viorica Gabrian a încheiat cursa pe locul 34 în clasamentul general şi pe locul 4 la categoria peste 40 de ani. Daniel Lixandru, 33 ani, a fost al 181 lea, iar Ilie Roşu, 33 ani, s-a clasat pe locul 363 în clasamentul general, conform unui comunicat al 1marathon.ro.
''Românii sunt peste tot. Am întâlnit în cursă şi 3 români. Cosmin Horobeanu, fizioterapeut la Doha, s-a împrietenit cu noi, şi a alergat cu un tricou ca al nostru. Am mai întâlnit un cuplu care lucrează acolo, care au fost emoţionaţi până la lacrimi când ne-au văzut la sosire cu tricourile cu România şi cu steagul tricolor'', a declarat Gabrian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj-Napoca, singurul oraş românesc inclus într-un important proiect al UE de promovare a unui stil de viaţă sănătos Primăria Cluj-Napoca va susţine până în vara anului viitor principalul proiect de comunicare privind adoptarea unui stil de viaţă sănătos aflat în derulare în Uniunea Europeană.
Proiect privind informarea corectă a tinerilor în ceea ce priveşte HIV/SIDA Proiectul ''Abordări integrate de prevenire HIV/SIDA în România'' îşi propune să ofere tinerilor (15-25 de ani) informaţii corecte în ceea ce priveşte HIV/SIDA pentru a-i motiva să adopte un stil de viaţă mai sănătos, un comportament responsabil şi o atitudine nediscriminatorie faţă de persoanele bolnave...
Proiect DGAS de promovare a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat joi la lansarea unui proiect destinat promovării unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor din Bucureşti, proiect iniţiat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS).
Iaşi: Proiect privind incluziunea persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii Aproape 900 de persoane din trei regiuni de dezvoltare din România vor beneficia de un proiect de proiectul 'Calificarea, recalificarea şi angajarea asistată pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi'.
Proiect privind alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică la copii, derulat de MS Proiectul strategic ''Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România'' este derulat de Ministerul Sănătăţii (MS) până în aprilie 2011 la nivel naţional...
UMF Iaşi a lansat un proiect transfrontalier cu universităţile de medicină din Chişinău şi Odessa Reprezentanţii universităţilor de medicină din Iaşi, Chişinău şi Odessa au semnat un acord de colaborare universitară, bazat pe scopuri comune de promovare a educaţiei şi a cercetării, un prim rezultat al acestuia fiind un proiect în valoare de 1,4 milioane euro vizând cercetarea în comun a bolilor cronice...