Cele mai citite
 


Prahova: Tânăra diagnosticată cu AH1N1 este însărcinată
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia de aproximativ 20 de ani diagnosticată, vineri, cu AH1N1 este însărcinată în 31 de săptămâni.
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti, Cătălin Vişean, a declarat luni că starea de sănătate a tinerei este bună, neexistând pericolul apariţiei unor complicaţii.
Femeia, care este din zona Gura Vitioarei, a fost internată la această unitate marţi, 18 ianuarie, cu suspiciune de gripă nouă, laboratorul Institutului Cantacuzino confirmând vineri diagnosticul.
Acesta este cel de-al doilea caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţul Prahova, o femeie de 23 de ani diagnosticată cu gripă porcină decedând pe data de 18 ianuarie la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti din cauza unui stop cardio-respirator.
Tânăra era însărcinată în 28 de săptămâni şi a suferit o intervenţie de întrerupere terapeutică a sarcinii, ca urmare a confirmării diagnosticului, fătul de 900 de grame supravieţuind doar câteva ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Încă un caz de gripă AH1N1 confirmat în judeţ O tânără de aproximativ 20 de ani din judeţul Prahova a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1, aceasta fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti.
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
Prahova: Primul caz de gripă AH1N1 în judeţ Primul caz de gripă AH1N1 din Prahova a fost confirmat, luni, de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dan Decebal.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Caz confirmat de gripă nouă în Primăria Ploieşti Trei birouri din Primăria Ploieşti au fost închise joi, iar zece salariaţi trimişi acasă sub supravegherea medicilor de familie în urma confirmării unui caz de infectare cu virusul AH1N1.