Cele mai citite
 


MS a solicitat o anchetă în cazul femeii din comuna Săuceşti decedată în urma exploziei unei butelii
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii (MS) a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Bacău demararea unei anchete în cazul femeii din comuna Săuceşti decedată în urma exploziei unei butelii de aragaz, ca urmare a suspiciunii că pacienta a fost transferată cu întârziere într-o unitate sanitară din Capitală.
Conform unui comunicat al MS, transmis luni AGERPRES, femeia a fost internată în Spitalul Judeţean Bacău, fiind transferată, ulterior, la Spitalul de chirurgie plastică şi reparatorie din Bucureşti. Decizia ministerului vine în urma suspiciunii conform căreia pacienta a fost transferată cu întârziere în unitatea sanitară din Capitală, unde există aparatura necesară şi expertiza asigurării asistenţei medicale de specialitate.
De asemenea, conducerea Ministerului Sănătăţii a cerut şi un raport medical din partea Spitalului de chirurgie plastică şi reparatorie Bucureşti cu privire la starea pacientei atunci când a fost preluată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău:Directorul DSP acuză de "superficialitate" pe medicii din Moineşti care au refuzat internarea copilului decedat ulterior Medicul Marin Buştiuc, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău a declarat că apreciază drept "cel puţin rutină, superficialitate" comportamentul celor patru medici de la Spitalul municipal Moineşti care la finalul săptămânii trecute au refuzat internarea unui copil în vârstă...
Bacău: Medicii legişti spun că băiatul de patru ani căruia i s-a refuzat internarea a murit de meningită Medicii legişti băcăuani care au efectuat examenul anatomo-patologic al cadavrului băiatului în vârstă de patru ani, decedat la finele săptămânii trecute după ce i se refuzase de două ori internarea în Spitalul municipal din Moineşti, au comunicat, joi, că minorul suferea de meningită şi nu de otită...
Prahova: Comisia de la Ministerul Sănătăţii a ajuns pentru anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Comisia de la Ministerul Sănătăţii care va efectua o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a ajuns miercuri la această unitate sanitară, controlul urmând să se desfăşoare pe parcursul a trei zile.
Un copil cu sindrom hemolitic uremic, transferat de la SJU Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi Un copil din Bacău care a fost diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic a fost transferat, în cursul serii de vineri, de la Spitalul Judeţean Bacău la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, informează un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis AGERPRES.
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...