Cele mai citite
 


Brăila: Poliţiştii au reuşit să afle identitatea unui bărbat decedat în urmă cu 13 ani
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii au reuşit să afle identitatea unui bărbat care a decedat în urmă cu 13 ani în Spitalul Judeţean Brăila şi a cărui dispariţie nu fusese anunţată de familie, se arată într-un comunicat remis luni de IPJ Brăila.
La data de 6 martie 1998, IPJ Brăila a fost sesizat telefonic de personalul de serviciu din cadrul Spitalului Judeţean Brăila cu privire la faptul că în această unitate a decedat un bărbat cu identitate necunoscută, care era internat din ziua de 9 ianuarie 1998, fiind găsit pe un bulevard din municipiu, cu degerături la ambele picioare.
La acea dată s-a efectuat necropsia cadavrului, stabilindu-se că moartea a survenit în urma unui stop cardio-respirator, pe fondul unei bronhopneumonii mai vechi.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, s-a stabilit că bărbatul se numeşte P.I., este născut în anul 1934, într-o comună din judeţul Vaslui, domiciliat în municipiul Bârlad, fără forme legale în Brăila.
Membrii familiei bărbatului, care nu au reclamat niciodată că acesta era dispărut de la domiciliu, au declarat că era plecat de acasă din anul 1970 şi s-a stabilit în municipiul Brăila, iar ultima oară l-au văzut în anul 1997, când a fost în vizită la aceştia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: Autopsier de medicină legală, bătut în plină stradă de rudele unui decedat Un angajat de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut, miercuri, în plină stradă chiar în faţa instituţiei în care lucra, de rudele unui decedat.
Brăila: Internat pentru analize, a decedat după ce s-a lovit la cap în curtea spitalului Un bărbat din Brăila, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru o serie de investigaţii, a decedat după ce s-a împiedicat de un furtun aflat în curtea unităţii, a căzut şi s-a lovit la cap.
Vaslui: Anchetă în cazul unei femei care a decedat după ce a născut Poliţiştii vasluieni au demarat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 20 de ani a murit la Spitalul Judeţean 'Elena Beldiman' din Bârlad imediat după ce a născut pe cale naturală un băieţel sănătos. Femeia, care mai avea acasă o fetiţă în vârstă de doi ani, a murit în stop cardio-respirator iresuscitabil...
Brăila: Accident rutier cu un mort şi un rănit grav Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Brăila şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost grav rănit, într-un accident rutier produs pe DJ 221, între localităţile Cazasu şi Romanu, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, inspector principal Jenel Şogor.
Brăila: S-a înregistrat primul caz de deces în urma infectării cu West Nile O femeie din municipiul Brăila, în vârstă de 81 de ani, a murit în urma infectării cu virusul West Nile, fiind primul caz de deces din această cauză la nivelul judeţului, după cum a confirmat sâmbătă, pentru AGERPRES, prefectul de Brăila, Mădălina Cochino.