Cele mai citite
 


Botoşani: O femeie de peste 100 de kilograme a născut al 13-lea copil
miercuri, 26 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 42 de ani şi peste 100 de kilograme din localitatea Tudor Vladimirescu din judeţul Botoşani a născut al 13-lea copil, acesta având o greutate la naştere de 5,5 kilograme.
'Sarcina a fost dispensarizată şi a avut noroc că a venit la timp. Mama are 104 kilograme şi, copilul fiind mare, trebuia să nască prin cezariană. Este un copil mare', a declarat luni seara, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani, medicul Gladiola Ilcu.
Acesta este cel de-al doilea copil din punct de vedere al greutăţii la naştere adus pe lume la Maternitatea din Botoşani. Recordul a fost înregistrat în 2009, când o femeie din localitatea Leorda a adus pe lume un copil de 6,8 kilograme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluş "gigant" născut la Maternitatea din Botoşani Un bebeluş "gigant" a venit pe lume, marţi, la Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani, acesta cântărind la naştere 5.145 grame, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei.
Tripleţi născuţi la maternitatea din Botoşani Primii tripleţi din ultimii opt ani s-au născut, vineri, la Maternitatea din Botoşani, o tânără de 35 de ani aducând pe lume doi băieţi şi o fetiţă.
Botoşani: Protest împotriva cadrelor medicale din Maternitate, după decesul unui bebeluş la două zile de la naştere Aproximativ 100 de persoane au participat, joi după-amiază, la o acţiune de protest în semn de solidaritate cu o familie al cărei copil a murit, zilele trecute, la doar două zile după naştere.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.
Prima naştere sub apă la Maternitatea din Botoşani Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Botoşani a înregistrat, vineri, prima naştere subacvatică.
Botoşani: Nou-născut decedat în maternitate la câteva ore după naştere Botoşani, 21 nov/ Agerpres/- Un copil nou-născut a murit, în noaptea de luni spre marţi, în Maternitatea Botoşani, iar părinţii acestuia acuză medicii de malpraxis. Fetiţa, care a fost născută cu o greutate de 3.590 de grame, a fost transferată din sala de naşteri pe secţia de terapie intensivă, iar...