Cele mai citite
 


Giurgiu: Un elev de liceu a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui
miercuri, 26 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr în vârstă de 17 ani de zile din municipiul Giurgiu a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui. Tânărul a lăsat un bilet de adio, în care spunea că se temea de greutăţile vieţii.
'Tânărul a fost găsit spânzurat chiar de mama acestuia care a şi anunţat autorităţile prin Serviciul Special de urgenţă 112, după care a intrat în stare de şoc fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Asupra lui a fost găsit un bilet de adio din care reieşea o anumită temere faţă de viaţă şi încercările acesteia', a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit faptul că nu sunt urme de violenţă pe trupul tânărului şi nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia. În prezent, trupul băiatului se află la Morga Spitalului judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru necropsie, în urma căreia se va stabili cauza exactă a decesului.
Tânărul era elev în clasa a XI-a a Colegiului Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu şi era cunoscut de către colegi şi cadre didactice ca un copil bun care nu crea probleme, dar cu un caracter introvertit.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Spitalul Judeţean, prădat de hoţi pentru a doua oară în această lună Un bărbat în vârstă de 22 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat după ce poliţiştii au constatat că a intrat în secţia Ambulatoriu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a sustras de acolo un televizor LCD.
Giurgiu: Deţinuţii din municipiu ajută la deszăpezirea şcolilor şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu Giurgiu, 10 feb /Agerpres/- Un număr de 27 de persoane private de libertate participă vineri la acţiuni de deszăpezire în municipiul Giurgiu ca urmare a căderilor abundente de zăpadă din ultima perioadă şi a viscolului puternic.
Giurgiu: Paciente şi nou-născuţi, evacuaţi din maternitatea Spitalului Judeţean din cauza unui incendiu Şase femei şi opt nou-născuţi care se aflau internaţi la secţia Maternitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu au fost evacuaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce în salonul de Pretravaliu de la etajul doi a izbucnit un incendiu.
Giurgiu: Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui bărbat de 76 de ani decedat la scurt timp după internare Lucrători ai IPJ Giurgiu efectuează cercetări pentru moarte suspectă după ce un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat, la aproximativ o jumătate de oră după de a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.
Giurgiu: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, mulţumită de clasificarea spitalului Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este mulţumită că instituţia a reuşit să obţină clasificarea în categoria a treia a spitalelor din ţară, conform unui ordin al Ministerului Sănătăţii, deoarece toţi angajaţii luptă de doi ani pentru acest statut, iar acest lucru înseamnă un confort sporit...
Giurgiu: 17 persoane au fost evacuate de la Maternitatea Spitalului Judeţean, potrivit ISU ISU Giurgiu derulează încă cercetări privind incendiul produs la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă, deci nu au fost stabilite deocamdată cauzele acestuia, instituţia precizând că numărul persoanelor evacuate a fost de 17, şi nu de 14, cum reieşea din datele IPJ Giurgiu.