Cele mai citite
 


Oficial Elias: Starea deputatului Liana Dumitrescu este gravă, dar aceasta este în viaţă
miercuri, 26 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea deputatului Liana Dumitrescu s-a agravat, dar aceasta nu a decedat, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu.
'Este adevărat că starea doamnei Liana Dumitrescu s-a înrăutăţit', a precizat oficialul Elias.
Deputatul Liana Dumitrescu a suferit, pe data de 20 ianuarie, o intervenţie neurochirurgicală, la Spitalul Elias din Capitală.
'Doamna deputat Liana Dumitrescu este internată în Clinica Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă 'Elias' pentru o afecţiune neurologică gravă. S-a intervenit neurochirurgical', a declarat, la acel moment, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Valentin Calu.
Liana Dumitrescu este născută pe 20 ianuarie 1973 şi reprezintă în Parlament minoritatea macedoneană din România.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Liana Dumitrescu a suferit o intervenţie neurochirurgicală, la Elias Deputatul Liana Dumitrescu a suferit o intervenţie neurochirurgicală, miercuri, la Spitalul Elias din Capitală, starea sa fiind în prezent staţionară, dar se menţine critică.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
PMP solicită ministrului Sănătăţii demiterea managerului Spitalului de Arşi şi a şefului Secţiei de Terapie Intensivă Partidul Mişcarea Populară solicită demisia de urgenţă sau demiterea de către ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a managerului Spitalului de Arşi din Capitală şi a şefului Secţiei de Terapie Intensivă a unităţii medicale.
Timiş: Plămân artificial folosit în tratarea insuficienţei respiratorii, în premieră în România La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a înregistrat o nouă premieră pentru România, prin utilizarea unui 'plămân artificial' la un pacient cu insuficienţă respiratorie severă.