Cele mai citite
 


Fotbal: Fanii bulgari, dispuşi să doneze sânge pentru a salva clubul Pirin Blagoevgrad
miercuri, 26 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unii suporteri şi-au arătat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a ajuta la salvarea clubului bulgar de fotbal Pirin Blagoevgrad, la care şi-a început cariera atacantul Dimităr Berbatov, în prezent la Manchester United, relatează Reuters.
Pirin Blagoevgrad riscă excluderea din prima divizie bulgară din cauza datoriilor, estimate la circa 277.500 dolari, faţă de antrenori, jucători, impozite şi alte taxe.
Unii suporteri şi-au manifestat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a mai uşura din datoria grupării. Conform regulamentului, un club cu astfel de datorii nu va fi licenţiat pentru a juca în campionat. Pirin are licenţa pentru sezonul în curs, dar riscă să nu obţină şi licenţa pentru stagiunea următoare.
''Nu vă pot spune nimic în acest moment, a declarat preşedintele comisiei de licenţiere din cadrul federaţiei Bulgare de Fotbal, Krasin Krustev. Dar, dacă nu îndeplineşte criteriile de licenţiere - plata datoriilor către fisc, către alte cluburi, salarii - până la 31 martie, data limită, clubul Pirin va fi exclus. Dacă se va întâmpla acest lucru, Pirin va continua să joace în liga a treia, la nivel de amatori''.
''E o mare ruşine'', a declarat Ivan Berbatov, tatăl atacantului de la Manchester United. ''Avem cea mai bună academie de juniori din ţară şi uite ce se întâmplă cu prima echipă, dar asta e realitatea'', a mai spus fostul jucător al lui Pirin, subliniind: ''Nu poţi supravieţui în fotbalul profesionist fără bani''.
''Facem apel la oameni să facă donaţii de sânge pentru a ajuta clubul'', a declarat fostul portar al lui Pirin, Miroslav Mitev, cel căruia i-a venit această idee originală de a veni în sprijinul echipei, la care au subscris imediat zeci de fani. Mitev speră ca iniţiativa lui să sensibilizeze autorităţile locale, pe care suporterii le acuză de indiferenţă.
''Plătim preţul pentru lipsa unor conducători buni şi a unor sponsori puternici'', a declarat ofiţerul de presă al clubului, Velislav Elezov. ''Peste tot unde mergem jucătorii noştri sunt lăudaţi pentru talentul lor. Am învins cu 3-1 pe Lokomotiv
Plovdiv cu 3-1 într-un meci amical, iar un băiat de 15 ani a marcat un gol. Cu toate acestea, suntem de râsul lumii şi nu ştim dacă vom juca în prima divizie sezonul viitor'', a mai spus Elezov.
Pirin ocupă locul 14 din 16 echipe în prima ligă bulgară, cu 11 puncte din 15 meciuri, la finalul turului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fanii bulgari, dispuşi să doneze sânge pentru a salva clubul de fotbal Pirin Blagoevgrad Sofia, 25 ian /Agerpres/ - Unii suporteri şi-au arătat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a ajuta la salvarea clubului bulgar de fotbal Pirin Blagoevgrad, la care şi-a început cariera atacantul Dimităr Berbatov, în prezent la Manchester United, relatează Reuters.
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj II) În întreaga ţară, vineri sunt organizate manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate îi aşteaptă pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială.
Fotbal pentru viaţă - 134.000 de euro în 80 de minute Evenimentul 'Fotbal pentru viaţă', transmis în direct de TVR2, a reuşit performanţa de aduna 134.000 de euro în 80 de minute, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Televiziunea Română.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Fotbal: Steaua îi provoacă pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase să lupte împotriva cancerului Clubul de fotbal Steaua Bucureşti s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, având ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România, şi îi provoacă să facă acelaşi lucru pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase.
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a fost externat Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost externat luni din Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internat în data de 6 ianuarie, în urma unui accident rutier.